26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?
26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?

Ripple kurucu ortağının cüzdanına milyonlarca dolarlık XRP transferi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple şirketinin kurucu ortağı Jed McCaleb’in kişisel cüzdanına 63 milyon 704 bin 590 XRP taşındığı ortaya çıktı. Bu haberin yazıldığı esnada söz konusu miktar, 12 milyon 293 bin dolara tekabül ediyor.

Balina gözlemcisi Whale Alert, Jed McCaleb Settlement’tan Jed McCaleb’ın cüzdanına devasa bir transfer gözlemledi. 12 milyon dolardan fazla bir değere sahip XRP’ler piyasaya sürülmeye hazırlanıyor olabilir.

https://twitter.com/whale_alert/status/1247638958936403969?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1247638958936403969&ref_url=https%3A%2F%2Fbitcoinist.com%2Fripple-jed-mccaleb-63-7-million-xrp-from-settlement-wallet%2F

Gözlemci bu transferin McCaleb ve Ripple arasındaki anlaşmanın sadece bir parçası olduğunu ekledi.

Tweet yayımlandıktan kısa bir sonra bazı XRP sahiplerinden öfkeli sesler yükselmeye başladı. Bazı isimler bunun büyük bir çöküşe sebep olabileceğini düşünüyor.

2014 yılında Ripple’a katılan McCaleb, tokenin oluşturulmasının arkasındaki ana isimdi. Ancak daha sonra Stellar’ı başlatmak için şirketten ayrıldı ve kendisine taksitler halinde XRP ödenmesi için bir anlaşma gerçekleştirildi.

Bu transfer XRP fiyatını etkileyebilir mi?

Sözleşme koşullarına göre, McCaleb sadece belirli bir miktarı satabiliyor ve bunu ortalama piyasa fiyatlarında tasfiye edebiliyor. Peki, McCaleb’in token satmaya devam etmesi XRP’nin fiyatını etkiler mi?

Whale Alert tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Günlük toplam ticaret hacmiyle karşılaştırıldığında sattığı miktar önemsiz görünüyor. Örneğin 1 Haziran ile 7 Haziran 2017 arasında 741.000 USD karşılığında toplam 2,5 milyon XRP sattı. Sadece Bitstamp’taki XRPUSD çifti için toplam ticaret hacmi 127 milyon XRP idi ancak hacim piyasanın ne kadar absorbe edebileceğine dair iyi bir gösterge değil.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin