Chris Larsen: “Teknoloji bugünlerde her şeye gömülü ve insanlar korkuyor.”
Chris Larsen: “Teknoloji bugünlerde her şeye gömülü ve insanlar korkuyor.”

Ripple kurucu ortağı Chris Larsen: “XRP küresel likidite problemini çözebilir, ancak aşırı düzenleme büyük bir tehdit.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın zamanda düzenlenen Money 2020 Konferansı’nda, yönetim kurulu başkanı ve Ripple şirketinin kurucu ortağı Chris Larsen, girişimcilik ve liderlik alanındaki deneyimleri hakkında konuştu. Ayrıca internet of value, kripto para birimi uzerinde düzenleyici çalışmalar ve daha fazlası gibi çeşitli konularda görüşlerini paylaştı.

Chris Larsen: “Teknoloji bugünlerde her şeye gömülü ve insanlar korkuyor.”

Larsen’in yeni teknolojilerin gelişimine yaklaşımı genellikle alışılmışlardan farklı. İş liderine göre, yeni teknoloji çatısı altında gerçekleşen herhangi bir gelişme, topluma kitlesel ölçekte bir tehdit olduğunu kanıtlayacağından kontrol edilmemeli. Ayrıca Larsen, FinTech’e dikkat çekiyor ve endüstrinin pürüzsüz bir şekilde ilerlemekte zorlandığını söylüyor. Bunun iki temel yönü olarak, saf kod ve yasal uyumu belirtiyor ve açıklamlarına şunları ekliyor:

Teknoloji bugünlerde her şeye gömülü ve insanlar korkuyor. İşleri nasıl kırılacağını duymak istemiyorlar.

Larsen, insan duyarlılığını girişimciliğe entegre ediyor ve girişimcilerin ve teknoloji şirketlerinin empatik bir yaklaşım gerektirdiğini belirtiyor. Dahası lider, sektörün dijital varlıklardan doğabilecek eksiklikleri ve potansiyel tehditleri kabul etmediğini itiraf ediyor.

XRP’nin arkasındaki fikir nedir ve bunun gerçekleşmesi için ne gerekli?

Ayrıca Larsen, dünya genelinde finansal katılımı sağlamayı amaçlayan şirketin sosyal etki programı olan Ripple for Good’den bahsediyor. Bir Ripple blogunda, STEM (bilim, teknoloji, mühendislik ve matemati), FinTech eğitimi ve finansal okuryazarlığın bu programın başarılması için kilit odak noktaları olduğu belirtiliyor. Daha sonra Larsen, sistem ile ilgili gerçek engelleri ve endüstri ile ilgili endişeleri tanımak için çalışılması gerektiği fikrini ortaya koyuyor.

Daha sonra, küresel likidite sorununu çözmek için bir örnek olarak XRP hakkında konuşuyor. Dijital para birimlerinin, dünyayı başka bir finansal çöküş yaşamadan kurtarabileceğini belirtiyor. XRP’nin arkasındaki fikir, kripto para biriminin bir nostro hesabına sahip olmaksızın anlık sınır ötesi işlemler için kullanılabileceğidir. Bununla birlikte, Larsen, Blockchain alanının yetkililer tarafından aşırı bir düzenleme yapması halinde bu sürecin büyük bir düşüşle karşı karşıya kalacağını düşünüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin