featured

Ripple koptu gidiyor! Yüzde 10 yükselen altcoin yoluna nasıl devam edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin Ripple, %10 oranında yükselerek yeşillere büründü. Altcoin için mevcut destek noktası 0,70 dolar seviyesinde iken, direnç noktası ise 0,85 dolar seviyesinde bulunuyor.

Düzeltme hareketi, XRP’nin bu hafta başında 0,70 dolarlık destek seviyesini başarıyla test etmesinin ardından tamamlanmış görünüyor. O zamandan beri fiyat yükselmeye devam etti. Bu yükseliş ile birlikte altcoin, 0,85 dolardaki direnç noktasına yaklaşıyor. Ripple, sürekli olarak bir kırılma yaşamadan önce kilit destek noktasını tekrar test edebilir.

Bu yazının yazıldığı sırada fiyattaki mevcut hareket, kasım ayından bu yana gerçekleşen keskin bir düzeltmenin ardından bir rahatlama rallisi olarak yorumlanabilir.

Ripple için önemli teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Altcoin’in son hamledesindeki hacim oldukça yüksekti. Bununla birlikte, fiyat arttıkça hacim de azalıyor gibi görünüyor. Bu da kilit dirençte bir ret olasılığını artırıyor.

RSI: Günlük RSI fiyata paralel olarak yükseliyor. XRP, aynı zamanda daha yüksek bir dip yaptı. Bu da uzun vadede yükseliş olabileceğine işaret eder.

MACD: Günlük MACD düşüş eğilimini koruyor. Ancak hareketli ortalamalar ve histogram hızla geri dönüyor. XRP ralliyi sürdürebilirse, MACD önümüzdeki birkaç gün içinde yükselişe geçebilir.

altcoin Ripple

Ripple için mevcut olan önyargı nötr. Gerçekleşen rahatlama rallisine rağmen, kripto para biriminin fiyatında temiz bir kırılma gerçekleşmeden önce kilit seviyeler arasında daha fazla konsolide olması olası görünüyor.

XRP fiyatı için kısa vadeli tahmin

Ralli devam ederse, XRP kilit direnç noktası olan 0,85 dolar seviyesini test edebilir. Bununla birlikte, bir kırılma beklemek için henüz çok erken. Altcoin, daha yüksek seviyeleri kırması için yeterli ivmeyi toplayana kadar mevcut direnç altında konsolide olmaya devam edebilir.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin