featured

Ripple ile SEC arasındaki davada sona yaklaşılıyor! İşte, davanın gidişatını etkileyebilecek kritik gelişme…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcılar, Ripple ile SEC arasındaki davanın sonucunu merakla beklemeye devam ederken bu yeni gelişme ilgi çekti.

Ripple SEC

Küresel kripto para bağlantılı şirketler ve liderler, Hinman konuşmasıyla ilgili önemli belgelerin ve e-postaların yayınlanmasını hevesle bekliyorlar. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı sanıklara bir galibiyet daha sağlayan bölge mahkemesi, önemli notların mühürlenmesi talebini reddetti.

SEC’in geciktirme taktikleri

XRP davasında avukat John Deaton, Amicus Curiae, SEC’in avukatlarının Hinman konuşmasına ilişkin iddiasıyla Ripple’ın adil bildirim savunmasında delikler açmaya çalıştığını belirtti. SEC Finans Direktörü Bill Hinman tarafından yapılan kötü şöhretli konuşmada, Ethereum’un güvenli olmadığını belirtti. Konuşmayla ilgili belgeler, eski Direktörü hangi tartışmanın bu sonuca varmaya götürdüğünü ortaya çıkaracaktır.

Davadaki komisyon, konuşmanın piyasaya rehberlik etmediğini savundu. SEC, beyanın sadece kendi kişisel görüşü olduğuna dair Hilman imzalı bir yeminli ifade sağlamaya bile çalıştı. Ancak Bölge Yargıcı Netrun, belgelerin müzakere süreci ayrıcalığı (DPP) kapsamına girmediğine karar verdi.

İddialar genişliyor

Ancak SEC, konuşma belgelerinin avukat müvekkil ayrıcalığı tarafından korunduğunu iddia etmeye devam etti. Komisyon, iddiasını güçlendirmek için yöneticilerinden daha fazla yeminli ifade toplamaya çalıştı. Bu arada mahkeme, bu yaklaşımı beğenmedi ve SEC avukatlarının yasaya sadık bir bağlılık göstermediğinden bahsetti.

En son gelişmede Ripple ve SEC, düzeltilmiş Hinman konuşma belgelerinin kamuya açık olarak yayınlanma tarihini uzatmak için mahkemeye ortak bir itirazda bulundu. Bu, Özet Yargı belgelerinin düzeltilmiş versiyonlarını da içeriyor. Komisyonun, mahkemenin önemli notları yayınlama kararına itiraz etme şansı olduğu belirtilmelidir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin