Ripple için volatilite riski neden sorun değil?
Ripple için volatilite riski neden sorun değil?

Ripple için volatilite riski neden sorun değil?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hiç şüphe yok ki Ripple (XRP), kripto para sektöründe en çok konuşulan kripto paralardan biri. Bununla birlikte, şu anda XRP fiyatının etrafını saran bir çok konuşma var. Çünkü Ripple yatırımcılarda hayal kırıklığı yaratıyor ve gelişimini yansıtmıyor. Peki Ripple için volatilite riski neden sorun değil?

Ripple yatırımcıların güvenini tekrar kazanacak

Ripple ekibi tarafından yapılan açıklamalar da,  XRP kripto parasının yatırımcıların güvenini tekrar kazanacağı ve insanların Ripple’ın gerçek hayattaki kullanımlarına odaklanması gerektiği belirtilmekte. Bu Ripple’ın, XRP’yi tüm değerini teknolojik yapısından alan bir dijital varlık olarak gösterdiği için, Ripple için olumlu bir gelişme.

Consensus 2018 etkinliğinde en çok beklenen olaylardan biri piyasadaki fiyat artışıydı. Ancak, rakamlar beklenenden çok daha düşüktü. Ayrıca Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin Consensus etkinliğini boykot ederek, etkinliğe katılmadı. Bunun nedenlerinden biri, etkinlik için belirlenen 2.000 dolarlık yüksek katılım ücreti. Vitalik Buterin’e göre bütün kripto para severler o kadar parayı veremeyebilir. Vitalik Buterin etkinliğin katılım ücreti hakkında şunları söyledi:

Bu arada, konferansa giriş için 2-3 bin doları gözden çıkarmanız gerekiyor. Bütün kripto para severler o kadar parayı veremeyebilir. Kişisel olarak rant peşinde koşanlara katkıda bulunmayı reddediyorum.

Ripple için volatilite riski neden  sorun değil?

Diğer taraftan etkinliğe katılanlar, Ripple’in xRapid ürününün canlı gösterisini, bu sayede likidite servisinin teknoloji sayesinde nasıl sorunsuz bir deneyim sunabileceğini görecekti. xRapid ürünü, güvenli ve hızlı değişimlerin gerçekleşmesini sağlar.

Ripple’da yönetici olan David Schwartz, volatilite konusuna değindi. Ancak ürünün kullanımının herhangi bir şekilde Ripple’ı etkilemediğini açıkladı. Bu da en azından Ripple için volatilite riskini ortadan kaldırıyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin