“Ripple, sınır ötesi ödemeler piyasası için önemli bir aktör.”
“Ripple, sınır ötesi ödemeler piyasası için önemli bir aktör.”

Ripple için çok önemli gelişme: XRP fiyatları yüzde 4 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mobil ödemeler şirketi Uphold, XRP defterinin platforma entegrasyonunu tamamladığını ve müşterilerin artık doğrudan uygulama vasıtasıyla XRP cüzdan adreslerine sahip olabileceğini açıkladı. Bu gelişme Ripple için çok önemli. Duyuru sonrasında XRP fiyatları yüzde 4’ün üzerinde arttı!

Ripple için çok önemli gelişme: XRP Ledger entegrasyonu tamamlandı

Entegrasyon sayesinde, Uphold müşterileri, doğrudan erişemedikleri tokenlar için platformu yalnızca bir araç olarak kullanmak yerine, XRP tokenlerini farklı cüzdanlara uygulama yoluyla para yatırabilir ve gönderebilir. Uphold, kripto paralar için satın alma ve satma seçeneklerini ilk başta sunarken, Mart ayında XRP defteri ile entegre olacağını duyurdu. Ayrıca basın açıklamasında, Uphold şunları söyledi:

Uphold, üyelerine Ripple‘ın hızlı büyüyen ekosistemine tam erişim sağlama konusunda artan bir ihtiyacı karşıladı.

XRP fiyatları yüzde 4’ün üzerinde arttı!

Uphold’un yetkililerinden Robin O’Connell, bunun şirket için önemli bir dönüm noktası olduğunu ve şirketin “XRP’yi ABD’de kolayca temin eden ilk şirket olduğunu” söyledi. Robin O’Connell açıklamasına şunları ekledi:

Amacımız XRP defterine tam bağlantıyı dahil etmek için genişletmek. Bu alan, yeni cüzdanların kriptolara erişim sağlamasıyla doluyor. Ancak, durumu iyi okursanız, gerçek satışı yapmıyorlar kripto para birimi ve tartışmasız pazarda olumsuz bir etkisi var.

Kullanıcılar, XRP tokenlerini banka havalesi, bankamatik ve kredi kartları kullanarak veya diğer ödeme platformları aracılığıyla satın alabilirler. Yazım sırasında Ripple, son 24 saatte yaklaşık %4’ün üzerinde bir yükselişle 0,63 dolardan işlem görüyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin