MoneyGram ve ripple
Ripple, MoneyGram ile anlaşmasını genişletiyor

Ripple for Good başlatıldı! Peki bu Ripple dünyasına neler getirecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain ve kripto para sektörünün önde gelen oyuncularından biri olan Ripple, 27 Eylül’de Ripple for Good adlı sosyal refah programının başlatıldığını resmen açıkladı. Şirket, programın küresel finansal katılımı daha da genişletmek için sosyal olarak etkili ve misyon odaklı olmasını bekliyor.

Ripple for Good, Internet of Value’nin merkezi bir parçası!

Ripple’ın kurucusu ve icra kurulu başkanı Chris Larsen resmi Twitter  hesabı aracılığıyla konuya yönelik şunları söyledi:

Internet of Value kesinti ile ilgili değil, tamamlanma ile ilgili ve küreselleşmeyi herkes için daha iyi hale getiriyor. Ripple for Good, bu görevin merkezi bir parçası olacak.

Şirket, bu yıl 80 milyon doları aştığını açıkladı. Bunu takiben, toplumun iş odaklı büyümesinde varlığını simgelemek için 25 milyon dolar bağış tutarına katkıda bulunuyor. Resmi açıklamasında, Ripple programın STEM (bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik), FinTech eğitimi ve finansal okuryazarlık içeren bir dizi odak noktasına sahip olduğunu belirtiyor. Bunların küresel dijital ekonomiye finansal katılımı teşvik eden sütunlar olduğu düşünülüyor.

Ripple, dünyanın önde gelen eğitim kurumlarıyla büyük işbirliğini duyurdu

Bu yılın başlarında Blockchain oyuncusu, University Blockchain Research Initiative Program  (UBRI) aracılığıyla dünyanın önde gelen eğitim kurumlarıyla büyük işbirliğini duyurdu. UBRI Haziran ayında başlatıldı ve Blockchain’deki yenilikleri harekete geçirmeyi amaçlıyor. Ripple aynı zamanda nüfusun büyük bir kısmının henüz resmi mali alana katılmadığını ileri sürüyor. Bu istatistikleri değiştirecek olan zihniyet, şirketin sosyal fayda için daha fazla çalışması için bir itici güç haline geldi.

Ayrıca Ripple, havale sektörünü daha hızlı, güvenli ve maliyete duyarlı hale getirmek için verimliliği artırmayı planladığını da belirtiyor. Çabaları, KOBİ‘ler için küçük ve orta ölçekli işletmeler gibi mikro-finans ve finans gibi hizmetlere genişletilmeli. Burada firma, KOBİ’lere hizmetlerinin ana odaklarından biri olmaya devam eden kadınlardan bahsetti.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin