Ripple fiyatının son gelişmelere rağmen düşmesinin nedeni nedir?
Ripple fiyatının son gelişmelere rağmen düşmesinin nedeni nedir?

Ripple fiyatının son gelişmelere rağmen düşmesinin nedeni nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın XRP tokeni, fiyat bakımından sert bir hafta geçirdi ve son 7 günde %12,2 oranında düşüş yaşadı. Ripple, ilk 10’daki kripto paralardan daha iyi olduğu gibi, sadece Bitcoin’den sonra en küçük 2 kaybedenden biri. Peki Ripple fiyatının son gelişmelere rağmen düşmesinin nedeni nedir?

Ayılar, Ripple’ı hızlı bir şekilde sürüklemeye devam ediyor

İlk 10’daki en büyük kaybedenler ise %23,59 oranıyla Bitcoin Cash, %22,7 oranıyla Cardano ve %23,7 oranındaki kayıplarla IOTA’dır. Ayılar, Ripple’ı hızlı bir şekilde sürüklemeye devam ediyor ve fiyat 0,70 sınırına bile zor geliyor. Yazım sırasında Ripple, 0,61 dolar seviyesinden işlem görüyor. Nisan ayının son iki haftasının en yüksek seviyesinden ve Mayıs ayının ilk birkaç haftasından bu yana Ripple 0,90 dolar seviyesinden işlem gördü.

Ripple, 12 Mayıs’taki büyük düşüşten sonra asla tam olarak toparlanmadı ve 0,70 doların altına düştü. Geçen hafta düşüş eğilimi, XRP’nin grafiğine yansıdı ve haftanın ikinci bölümünde kademeli bir düşüş gerçekleşti. Haftanın ilk kısmı, 0,70 dolarlık düşük seviyelerden bir fiyat artış yakaladı. Ancak kazançlar 0,70 dolarlık bir dirençle karşılaştı ve 22 Mayıs’tan itibaren yavaşça geriledi.

Ripple fiyatının düşmesinin nedeni nedir?

Ripple bu yılın başında Mart ayı düşüş eğiliminden bu yana görülmeyen düşük seviye olan 0,59 dolara geriledi. Bu haftaki en büyük düşüş 23 Mayıs’ta oldu ve Ripple 0,62 dolardan 0,58 dolara düştü. Bu, sadece birkaç saat içinde fiyatta neredeyse %7’lik bir kayba neden oldu. Yeni ortaklıklar ve girişimler ilan edilmekle birlikte, Ripple’ın fiyatı hala düşüyor. Bu, tüm yeni duyuruların ardından fiyatların düşmeye devam etmesi, Ripple topluluğu arasında bir fiyat şakasına yol açtı. Ancak uzmanlar Ripple fiyatının düzeleceği yönündeki beklentilerini koruyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin