Ripple fiyatı 1 dolara çıkabilir

Ripple fiyatı yükselişe hazırlanıyor, XRP için bu seviyelere dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple fiyatı, 0,8390 dolar test edilirken yükseliş momentumu sürüyor. Küresel piyasalardaki bazı küçük direnç kaynakları, yükseliş kırılmasını şu anlık önlüyor. Yatırımcıların mevcut seviyelerden girmeye devam etmelerini bekleyerek Ripple (XRP) fiyatının hafta sonu 1.0 dolara doğru yükselmeye hazırlanmasını bekleyin.

Ripple fiyatı hafta sonu 1.0 dolara ulaşabilir

Ripple fiyatı hala 0,78 ile 0,84 dolar arasında işlem görüyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) alım hacmi satıştan daha iyi performans gösterdiğinden, yatırımcılar bölgeyi yavaşça görünmeye başlayan bir ticaret fırsatı için kullanıyor. Şu anda, küresel piyasalardaki birkaç küçük direnç, fiyat hareketini yukarı yönlü gitmesini engelliyor. Bu direnç kaynakları azaldığında, yatırımcıların tetiği çekmesini ve XRP’nin daha yükseğe çıkmasını bekleyin.

XRP fiyatı 0,88 doların üzerine çıkacak ve 200 günlük Basit Hareketli Ortalama’da (SMA) 0,95 dolarda ilk gerçek engeliyle karşılaşacak gibi görünüyor. 200 günlük SMA, kırılma için çok önemli bir unsur olacak. Yukarı yönlü bir hareket, yükseliş sinyali olarak görülecek ve ralliye daha da fazla alıcı çekilecek. MA üstesinden gelindiğinde, ralli hemen altındaki 55 günlük SMA ile 1.05 dolara doğru ilerlemeli. Bu seviyelere pazar gününde veya gelecek hafta başında ulaşılmasını bekleyin.

Ripple fiyatı günlük grafik
XRP/USD fiyatı günlük grafik

Bu ralli, XRP boğalarının hem aylık pivotun hem de tarihsel bir destek seviyesinin bulunduğu 1,09 dolarda zorlu bir dirençle karşılaşacağı seviyeye kadar ulaşabilir. Bu seviyede yani 1,05 dolar ve 55 günlük SMA’da kar almayı bekleyin. Küçük dirençler Küresel piyasaları bastırırsa, beklenen yükseliş kırılması ortadan kalkar.  Böyle bir senaryoda Ripple fiyatı, aşağı yönde, mavi azalan trend çizgisinden bir geri tepme olabileceği 0,78 dolar ve 0,63 dolar seviyelerine gerileyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin