Temel desteği tutan Ripple (XRP)’nin yeni bir artış şansı nedir?
Temel desteği tutan Ripple (XRP)’nin yeni bir artış şansı nedir?

Ripple fiyatı yatırımcıları çıldırtmaya devam ederken bir borsa daha XRP’yi delist ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Türev alım satım platformu PrimeXBT, bu ayın sonunda XRP’yi delist edecek ve tokenin likiditesini daha da azaltacak.

Kripto para türevleri borsası PrimeXBT, 1 Şubat’ta yaptığı duyuruya göre, XRP kripto para birimini 15 Şubat 15:00 UTC’de delist edecek.

İki ticaret çifti XRP / USD, XRP / BTC) borsadan kaldırılacak

5 Şubat’tan itibaren PrimeXBT kullanıcıları artık tokenla yeni pozisyonlar açamayacak. 10 Şubat’a kadar mevcut pozisyonlarını kapatabilecekler.

CoinGecko verilerine göre Seychelles merkezli PrimeXBT, günlük 1,12 milyar doların üzerinde işlem hacmi ile en büyük alım satım türev borsalarından biridir. XRP / USD ve XRP / BTC çiftleri kümülatif olarak 51 milyon $’ın üzerinde işlem hacmi üretiyor.

Listeden kaldırma, zor durumdaki tokenıveren Ripple Labs’ı çevreleyen “önemli olaylar” ile ilgilidir.

Ripple, Aralık ayı sonlarında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından mahkemeye çıkarıldı. Geçen hafta, yasal bir zafer kazanmak için uzun vadeli bir çabayla düzenleyiciye resmi yanıtını sundu.

Coinbase, Bitstamp, Binance.US ve diğer borsaların bir kısmı, düzenleyici incelemeler nedeniyle tokendan kurtulmak için çoktan harekete geçti.

XRP kazanımlarını buharlaştırıyor

Bugün erken saatlerde XRP, çok ayın en yüksek seviyesi olan 0,75 dolardan yüzde 51’in üzerinde düşüşle inanılmaz bir volatiliteye tanık oldu.

XRP

Bu anormal piyasa aktivitesi, büyük olasılıkla tokenın fiyatını manipüle etmeyi amaçlayan birkaç “pump grubu” ile bağlantılıdır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin