XRP analizi: Altcoin, boğa koşusunu tutabiliyor mu?

Ripple fiyat analizi: Yükseliş daha fazla gerçekleşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 27 Aralık’tan sonra Ripple fiyat analizinde yeniden yükseliş görüldü. Daha önce gördüğü 0,33 dolarlık desteğin son zamanlardaki yükselişinin tersine dönmesini sağladı. Günlük zaman çerçevesi grafiğinde çift dipli bir modelin oluştuğunu ortaya koydu. 

Son altı gün içinde, XRP fiyatı %10,1 arttı ve şu anda 0,365 $ seviyesinde işlem görüyor. Bu yükseliş modelinin etkisi altında, kripto para fiyatının 0,374 $ direncini kırması ve XRP için daha fazla büyüme potansiyelini desteklemesi olası.

Ripple fiyat analizi: Direncin geçişi ivmeyi hızlandırabilir

Majör altcoin son bir hafta ve günlük seviyede yeniden hız kazanmış gibi. Hatta 1 aylık dönemde en yüksek seviyelerinden birine doğru ilerleme mevcut. Ripple fiyat analizi için şu an direnç bölgesine yakın hareketler görülüyor.

Yeterli hacme sahip uzun yükseliş mumu, 0,359 $ direncini kırarak bu altcoini durgun piyasa duyarlılığından kurtarıyor. Günlük mum ihlal edilen direncin üzerinde kapanırsa, alıcılar fiyat tablosunda toparlanmaya devam etmek için daha yüksek bir zemin elde eder.

Ripple fiyat analizi; 0,374 dolardan yukarı yönlü bir kırılma, piyasadaki satın alma baskısını yoğunlaştıracak. Bu sayede yükseliş büyümesi %10-15’lik bir artış kaydedebilir. Nihai hedef burada 0,396 – 0,40 dolar olabilir.

Teknik gösterge

  • Direnç seviyesi – 0,374 dolar ve 0,396 dolar
  • Destek seviyesi – 0,355 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin