https://cryptopotato.com/ripple-price-analysis-following-massive-roller-coaster-action-xrp-bulls-battle-to-defend-0-37-support/
https://cryptopotato.com/ripple-price-analysis-following-massive-roller-coaster-action-xrp-bulls-battle-to-defend-0-37-support/

Ripple fiyat analizi: XRP yükselecek mi? İşte izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, ticaretin son haftasında kendini epik bir hız treninde buldu. Kripto para, yükselişinin ardından fiyatını 0,5 dolara taşıdığı için Ocak ayının sonuna doğru simetrik bir üçgenin üzerine girmeyi başardı.

Ripple 1 Şubat’ta rekor kırdı

1 Şubat’ta XRP 0,77 dolara yükseldi. Bununla birlikte, günün sonunda, mumu yaklaşık 0,37 dolardan kapatmak için %52 düştü ve baş döndürdü.

Geçtiğimiz iki gün içinde boğalar, desteği 0,37 dolar seviyesinde tutmak için mücadele etti.

İleriye baktığımızda, güçlü direncin ilk seviyesi 0,4 dolar. Bunu 0,45, 0,5 ve 0,455 dolar (2019 Zirvesi) direnç takip ediyor.

Öte yandan, ilk destek 0,37 dolarda yatıyor. Bunu 0,35 (2020 Şubat’ın en yüksek seviyesi), 0,319 (0,786 Fib ve 200 günlük EMA) ve 0,3 ABD doları takip ediyor.

RSI yükseliş lehine

RSI, orta çizginin çok az üzerinde oturduğu için yükseliş lehinde kalıyor. 0,5 doların üzerine geri dönmek için RSI, yükseliş momentumunun arttığını gösterecek şekilde yükselmeye başlamak zorunda.

  • Temel Destek Seviyeleri: 0,27 dolar, 0,35 dolar, 0,319 dolar
  • Temel Direnç Seviyeleri: 0,4 dolar, 0,45 dolar, 0,5 dolar

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin