Ripple fiyat tahmini ve analizi: XRP için sırada düşüş mü var?
Ripple fiyat tahmini ve analizi: XRP için sırada düşüş mü var?

Ripple fiyat analizi: XRP yükselecek mi? İşte detaylı teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP’nin fiyat hareketi, son iki ayda her iki yönde de hızlı hareketlerle karşımıza çıktı. Yalnızca Şubat ayının ilk yarısında kripto para, düzeltilmeden önce kuzeye doğru önemli adımlar atmıştı. Ancak bu fiyat hareketi çoğunlukla direnç ve destek seviyeleri arasında sınırlı kaldı. Önümüzdeki haftalarda, kripto para birimi, anlık desteğinin piyasanın ayılarına teslim olmaması koşuluyla, menzile bağlı ticaret görmeye devam edebilir.

Bu haberin yazıldığı sırada XRP, 20 milyar doları aşan piyasa değeriyle 0,455 dolardan işlem görüyor. Hafta boyunca, kripto para birimi yüzde 6’nın üzerinde kayıp kaydetti. Bununla birlikte, XRP’nin yüzde 4’e yakın bir artış göstermesi ile son 24 saat içinde fiyatta hafif bir artış gözlemleniyor.

1 günlük XRP fiyat grafiği

XRP, Şubat ayının başından bu yana sınırlı bir aralıkta işlem görüyor. Fiyat hareketi 0,62 dolarlık direnç ve 0,39 dolarlık destek arasındaki ticaretle sınırlı kaldı. Bu destek seviyesi, XRP’nin uzun vadede fiyatı için çok önemli ve ayılar bunu önümüzdeki günlerde dirence çevirirse, XRP fiyatının en son Ocak 2021’de görülen bir işlem fiyatı olan 0.24 dolara doğru yükselmesiyle sonuçlanabilir.

Yazma sırasında, fiyatın da fayda sağladığı gibi görünen bir miktar yükseliş ivmesi var. Önümüzdeki günlerde bir trendin tersine dönmesi durumunda, trader’lar short pozisyondan yararlanabilir.

XRP yükselecek mi?

Altcoin’in teknik göstergeleri, kripto paranın henüz tamamen düşüşten çıkmadığını vurguladı. Günlük grafikte XRP için önemli bir düşüş baskısı var. MACD göstergesi de düşüş eğilimi gösteriyor ve bir tersine dönüş mümkün görünüyor, ancak bu yazı yazıldığı sırada gerçekleşmiş değil. Ek olarak, Stokastik gösterge nötr bölgeye doğru hareket etmesine rağmen hala aşırı satım bölgesinde.

XRP fiyatının yakın vadede menzile bağlı olması beklenebilir. Bununla birlikte altcoin, önümüzdeki 24-48 saat içinde acil destek ihlal edilirse değerinin çoğunu kaybedebilir. Aksine, eğer şu anki yükseliş ivmesi kendini sürdürürse, o zaman 0.62 dolardaki direncine doğru bir hareket söz konusu olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin