Ripple fiyat analizi: XRP önemli seviyenin altında mücadelesini sürdürüyor
Ripple fiyat analizi: XRP önemli seviyenin altında mücadelesini sürdürüyor

Ripple fiyat analizi: XRP önemli seviyenin altında mücadelesini sürdürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın (XRP) fiyatı, ikinci düz seans için daha düşük işlem görmeye devam ediyor. Altcoin 10 Kasım’ın en yüksek seviyelerinden azalan trend çizgisinin yakınında birden fazla fiyat reddi ile karşı karşıya kaldı. Ayrıca, Ripple fiyat hareketi, 9 Şubat tarihinde 0,91 dolarda yapılan zirvenin ardından aşağı yöne eğilim gösterdi.

Token 1 dolara doğru ilerlerken Ripple fiyatı birden fazla engelle karşı karşıya kalıyor. XRP, karamsar bir bakış açısıyla yükselişlerin yakınında konsolide oldu. Artan satış baskısı, 50 günlük SMA’yı 0,70 dolar civarında karşılamaya neden olabilir. Yazım sırasında XRP/USD, gün için yaklaşık %2 düşüşle 0,81 dolardan işlem görüyor. Altcoin ayrıca 24 saatlik işlem hacmi %12 kazançla 2.360.042,684 dolar seviyesinde yer alıyor.

XRP birkaç düşüş için yükseldi

Günlük grafikte, giriş yaptıktan sonra 7 Şubat tarihinde tek bir günlük kazanç, parite daha düşük izlemeye devam ediyor. Altcoin 1,34 doların en yüksek seviyelerinden azalan trend çizgisi, XRP boğaları için güçlü bir engel görevi görüyor. Ripple, daha yüksek seviyeleri hedeflemeden önce kritik destek seviyelerini keşfetme arayışında.

Satış baskısı ise önemli bir seviye olan 0,95 dolarda yoğunlaştı. Bu da %40’lık bir düşüşe neden oldu. Birkaç haftalık konsolidasyondan sonra, XRP fiyatı, 50 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) 0,74 dolardan üzerine çıkarak %55’lik bir büyüme kaydetti.

Satış siparişindeki bir artış, Ripple 50 günlük hareketli ortalamanın ötesine geçmeye ve 0,60 dolardan anında destek aramaya itebilir.

Öte yandan, yükseliş hissi artarsa, Ripple boğaları 9 Şubat’ta 0,91 dolardan yapılan son zirveleri hedefliyor. Satın alma baskısının yeniden canlanması, 1 dolarlık psikolojik seviyeyi çıkarmak için aşağı yönlü eğimli çizgiyi delmekle sonuçlanacak.

XRP için teknik göstergeler:

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), token için düşüş eğilimini gösteren bir düşüş geçişi ile 55’te okuyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD), XRP için bazı yan hareketlere işaret eden orta çizginin üzerinde kalıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin