Ripple fiyat analizi: XRP daha ne kadar yükselebilir?
Ripple fiyat analizi: XRP daha ne kadar yükselebilir?

Ripple fiyat analizi: XRP daha ne kadar yükselebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple fiyat analizi, altcoin’in yükseliş eğiliminde olduğunu ve fiyatın 0,4362 dolardan şu anki 0,44 dolar seviyesine yükseldiğini gösteriyor. Bu, boğalar için iyi bir işaret, çünkü piyasayı kontrol altında tuttuklarını gösteriyor. XRP/USD için bir sonraki direnç 0,4544 dolar olarak görülüyor ve fiyat bu seviyenin üzerine çıkabilirse, 0,46 dolar seviyesine yükselebilir. Öte yandan, fiyat 0,4544 doların üzerine çıkamazsa, 0,4362 dolarlık desteğe düşebilir.

Dijital varlık, son 24 saatte %3,22’nin üzerinde kazanç elde etti ve şu anda 0,44 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor. XRP’nin piyasa değeri 22 milyar dolar ve kripto paralar arasında 6.sırada yer alıyor.

1 günlük fiyat grafiğinde Ripple: XRP yükseliş eğilimi modeli oluşturuyor

Ripple için 1 günlük fiyat grafiği, boğalar kayıpların ardından ivmelerini geri kazandıkları için yükselişe işaret ediyor. Fiyat değeri dünden beri bir miktar iyileşme gösterdi, bu, piyasayı kontrol etmek ve kripto para birimi değerini daha da artırmak isteyen alıcılar için olumlu bir gelişme.

image 372

Bu arada, 1 günlük grafikteki hareketli ortalama değerinden bahsedecek olursak, XRP/USD çifti için güçlü bir direnç görevi gören 0,4362 dolar seviyesinde hareket ediyor. RSI göstergesi yukarı yönde hareket ediyor ve 63.28 seviyesine ulaştı. Bollinger bantları ise genişlemeye başladı, bu da piyasa oynaklığının arttığını gösteriyor ve önümüzdeki günlerde iyi fiyat hareketleri görebiliriz.

Ripple 4 saatlik fiyat grafiği: XRP yüksek seviyeleri geri alıyor

4 saatlik grafikteki Ripple fiyat analizi, boğalar geri döndükçe altcoin’in yüksek seviyeleri geri aldığını gösteriyor. Son birkaç saat içinde birçok iniş ve çıkış yaşandığından kripto para için dalgalı geçti. Şu anda fiyat 0,44 dolar civarında işlem görüyor ve görünüşe göre boğalar başka bir yükselişe hazırlanıyor.

image 373

Alıcılar daha fazla çaba gösterirse, önümüzdeki saatlerde yükseliş momentumu yoğunlaşabilir. Hareketli ortalama (MA) da mevcut fiyata kıyasla daha düşük bir yükseklikte ve 0,4354 dolar seviyesinde bulunuyor. Devam eden yükseliş eğilimi nedeniyle RSI da yükseldi ve tarafsız bölgenin merkez çizgisinin hemen altında 42.51 endeksine yükseldi.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin