Ripple fiyat analizi: XRP için detaylı teknik görünüm ve beklenen seviyeler
Ripple fiyat analizi: XRP için detaylı teknik görünüm ve beklenen seviyeler

Ripple fiyat analizi: XRP için detaylı teknik görünüm ve beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP 0,3 doları geçtikten sonra güçlü bir şekilde yükselişe geçmişti. Geçtiğimiz birkaç gün içinde, XRP’nin 0,75 dolara yükselişi, sağlıklı bir geri çekilme sonrasında bir engelle karşılaştı ve ardından iyileşme geldi. XRP, 0,62 dolarlık direnç seviyesinin kapılarını çalıyor ve yakında yükselebilir.

12 saatlik XRP fiyat grafiği

XRP, 0.75 dolara yükselişinin ardından 0.36 dolara kadar geri çekilmek zorunda kaldı. Bununla birlikte Fibonacci Retracement aracını kullanarak, bu düşüşün %50 geri çekilme seviyesine dokunduğu ve 0.38 dolar seviyesinde bir miktar destek bulduğu görülebilir.

Bu düşüşün ardından, XRP’nin piyasa boğaları girişimi ele geçirmek ve fiyatı yukarı çekmek için hızlı davrandı, satış baskısıyla karşı karşıya kaldığı 0,53 dolar seviyesinin ötesine geçti. Yazım sırasında, yalnızca 0,62 dolar seviyesi kripto para birimine önemli bir direnç gösterdi.

Teknik göstergeler ne anlatıyor?

Bu direnç seviyesi, XRP’nin arkasındaki yükseliş ivmesine karşı çok uzun süre dayanmayabilir. RSI, fiyatın yanında dip yapmaya zorlandı, ancak 50’nin altına düşmedi. Stokastik RSI da son birkaç gündür yükselişte.

Yükseliş eğiliminin gücünü daha da vurgulamak için, Yönlü Hareket Endeksi, hem ADX (sarı) hem de + DI (mavi) güçlü bir yükseliş eğilimini gösteriyor. Gösterge 20’nin üzerine çıkarken yükselmeye devam ediyor.

Hacim profilinde, işlem hacminin de son birkaç işlem seansında toparlandığı görüldü.

İzlenecek kritik seviyeler

En yakında 0,62 dolarlık direnç seviyesi yer alıyor. Bunun üzerine doğru bir hareket, geçmişte önemli bir alan olduğu için 0.68-0.7 dolar bölgesini XRP için arzlardan biri olarak görecek. 0.78 ve 0.92 dolardaki yerel yüksek seviyelerin de fiyata direnç göstermesi beklenebilir.

Söz konusu direncin reddedilmesi, XRP’nin kazançlarını bir kez daha geri çekmesi ile sonuçlanabilir ve Fibonacci seviyeleri fiyatı destekleyecektir.

Uzun vadede, XRP’nin arkasında yükseliş ivmesi var gibi görünüyor. XRP, kurucu ortaklardan birinin milyonlarca kripto parayı piyasaya sürdüğü haberine rağmen hala yatırımcıların dikkatini çektiği dijital bir varlık. 0,5 dolarlık bölgeye herhangi bir olası düşüş, satın alma fırsatları olarak kabul ediliyor. 0,62 doları geçme olasılığı yüksek görülen kırılma, XRP’nin önümüzdeki hafta 0,68 dolara doğru hareket etmesiyle sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin