featured

Ripple fiyat analizi: XRP hâlâ 1,02 doların üzerinde, kırılma bugün gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. çünkü 1,02 dolarlık desteğin, dün başka bir düşük seviye ayarlanmasından sonra nihayet kırılmasını bekliyoruz.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde karışık sonuçlarla hareket etti. Bitcoin yüzde 1,39 kazanırken, Ethereum yüzde 0,46 kaybetti. Bu arada, Ripple (XRP), en iyi altcoinlerin çoğuyla birlikte yüzde 1,82 kayıpla işlem görüyor.

25 Kasım Ripple fiyat analizi

XRP, 1.02 dolar desteğini kıramadı ve daha da düştü

Ripple fiyat analizi, dolar karşısında son 24 saatte düşük oynaklığa işaret ederek 1,01 ila 1,05 dolar aralığında işlem gördü. XRO, dün 1,02 ile1,07 dolar arasında işlem görüyordu. Ticaret hacmi yüzde 3,62 azalarak 3,06 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 48,33 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel listede 7. sırada yer alıyor.

XRP yeniden 1.02 doları test etmeye hazırlanıyor

4 saatlik grafikte, Ripple fiyat hareketinin tekrar düşüşe geçtiğini görebiliriz. Bu da gece boyunca net bir düşük zirve ayarlandığı için bu sefer muhtemelen bir kırılmaya yol açabilir.

25 Kasım Ripple fiyat analizi

Ripple fiyat hareketi, daha fazla aşağı yönlü hareketi engelleyen 1,02 dolar işaretine rağmen düşüş momentumunun şu ana kadar bu haftaya hakim olduğunu gösteriyor. 1,35 dolardaki son büyük dalgalanmadan bu yana, XRP dolar karşısında yüzde 25 civarında geri çekildi.

1,02 dolar desteğine ilk olarak 18 Kasım’da ulaşıldı ve sonraki günlerde daha da düşük seviyeler belirlendi. Bu da düşüş momentumunun hala kontrol altında olduğunu gösteriyor. Pazartesi günü, desteğin yeniden test edildiğini ve o zamandan beri konsolidasyon oluştuğunu gördük.

Bununla birlikte, hâlâ daha düşük seviyeler belirlendiğinden, bu hafta bir geri dönüş beklemiyoruz. Ripple fiyatı muhtemelen bugün içinde düşmeli ve birkaç haftalık genel düşüş eğilimi ile birlikte devam etmeli.

Ripple fiyat analizi: Sonuç

Ripple fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor, çünkü geçen hafta bir dizi düşük seviyenin ayarlanmasının ardından 1,02 dolarlık desteğin nihayet kırılmasını bekliyoruz. Muhtemelen XRP/USD, önümüzdeki 24 saat içinde güçlü bir düşük seviye oluşturmak için yeterli satış baskısı oluşturdu.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin