ripple

Ripple fiyat analizi: XRP boğaları görevi devraldı, sıradaki hedef 0,56 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın genel tablosu şu anda iyimser görünüyor ve son fiyat hareketleri yükseliş eğilimine işaret ediyor. Özellikle, kripto para birimi hem 100 günlük hem de 200 günlük hareketli ortalamalarda destek buldu ve yükselmeye devam etti. Sonuç olarak, XRP 0,55 dolar bölgesindeki önemli direnci hedefleme potansiyeli bulunmaktadır.

Ripple teknik analiz

Bir konsolidasyon ve düzeltme döneminden sonra fiyat, 200 günlük hareketli ortalamaya denk gelen 0,41 dolar civarında destek buldu. Bu durum bir yükseliş trendine ve 100 günlük hareketli ortalamanın üzerinde 0,445 dolarlık bir kırılmaya yol açtı. İlginç bir şekilde, fiyat 100 günlük hareketli ortalamaya doğru bir geri çekilme yaşadı ve yukarı yönlü rallisine devam ederek kırılmayı teyit etti.

ripple

Dahası, XRP fiyatı kısa süre önce 0,4644 dolar civarında azalan bir bayrak modelinin üst sınırını aştı. Bu kırılma, bu aralıktaki alım baskısının güçlü bir göstergesi olarak hizmet ediyor.

Bu son hareketler, XRP yatırımcılarının kritik bölgeyi 0,56 dolardan aşmak isteyebileceğini gösteriyor. Başarılı olması halinde ara sıra kısa vadeli düzeltme aşamalarıyla birlikte uzun vadeli bir yükseliş rallisine başlayabilir.

Ripple 4 saatlik grafik

4 saatlik zaman diliminde, şu anda birincil bariyer yükselen kanalın orta hat sınırı ile aynı hizada olan 0,48 dolar fiyat bölgesi etrafında bulunan önemli bir direnç alanıdır.

ripple

XRP fiyat artmaya devam eder ve ardından kırılan trend çizgisine geri çekilirse, kırılma geçerli kabul edilecektir. Katılımcılar, böyle bir senaryoda sonraki direnç seviyelerine doğru başka bir yükseliş ayağı beklemelidir.

cryptopotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin