SEC'in Ripple davası altcoin piyasasının genelini nasıl etkiledi?
SEC'in Ripple davası altcoin piyasasının genelini nasıl etkiledi?

Ripple dikkat çeken Orta Doğu hamlesiyle gündemde! Yeni adres Dubai

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple, bölgesel genel merkezi olarak Dubai’yi seçti. Birleşik Arap Emirlikleri’nin WAM haber ajansı tarafından 7 Kasım’da yayımlanan habere göre Ripple’ın Orta Doğu’daki merkezi BAE’de yer alacak.

Habere göre kripto firması konumu sebebiyle Dubai Uluslararası Finans Merkezi’ni (DIFC) seçti. DIFC, ülkedeki finans kuruluşlarının önemli bir merkezi olarak biliniyor.

Ripple bölgesel genel merkezi olarak DIFC’yi seçti

DIFC merkezi bir İngiliz hukuk sistemi ile çalışıyor ve aynı zamanda bağımsız bir yargı bölgesi. Bu bölge aynı zamanda vergisiz çalışıyor ve bölgedeki Doktor Seks Hikayeleri yabancı şirketlerin mülkiyetine herhangi bir kısıtlama getirmiyor.

İşletmeler için sunulan bu dostane ortam nedeniyle merkez, şirketler tarafından artan bir ilgi görüyor. Merkez kendisine kayıtlı 100’den fazla işletmeye sahip ve ayrıca Fintech Hive hızlandırıcı programına katılmak için 400’den fazla start-up bu bölgede kayıtlı.

Bölgede Blockchain hamleleri hızlanacak

DIFC CEO’su Arif Amiri, Ripple’ı yılın en önemli katılımlarından biri olarak gördüklerini söyledi. Şirketin eklenmesinin bölgedeki Blockchain sektörüne yarar sağlayacağına inanıyor.

Ripple’ın fintech endüstrisinde saygın bir şirket olduğunu ve bu nedenle DIFC için mükemmel bir ortak olduklarını da sözlerine ekleyen Amiri, DIFC’nin bunun gibi ortaklıklara girerek finansın geleceğini yönlendirmeye kararlı olduğunu yineledi.

ABD’deki düzenleyici eksiklik bu kararda etkili oldu

Ripple, düşmanca iş ortamı ve ülkenin kripto endüstrisine ilişkin düzenlemesindeki netlik eksikliği nedeniyle merkezini Amerika Birleşik Devletleri’nden uzaklaştırma niyetini açıklamıştı. O zamandan beri şirket, merkezini taşıyabileceği ülkeler için kısa bir liste hazırladı. Bu listede Singapur, Japonya, BAE ve İngiltere gibi ülkeler yer alıyordu.

Ripple’ın şu anda Orta Doğu’da güçlü bir varlığa sahip olduğu biliniyor. Şirket, petrol zengini bölgede muazzam bir müşteri tabanına hitap ediyor.

Bu arada 8 Kasım kripto para piyasası analizimizi buradan okuyabilirsiniz. XRP de düşüşte.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin