Ripple, 2021 yılında sessizliğini bozdu
Ripple, 2021 yılında sessizliğini bozdu

Ripple devasa XRP işlemi yaparken zihinlerde yine soru işaretleri oluşuyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto takipçisi Whale Alert geçtiğimiz sekiz saat içinde Ripple’ın XRP Ledger’da iki işlem gerçekleştirdiğini ve toplam 746 milyon XRP tokenini hareket ettirdiğini bildirdi.

6916_0

Binance US (XRP ticaretini askıya alan büyük borsalardan biri), Bitso (Ripple’ın Latin Amerika’daki başlıca ODL ortağı) ve diğer birkaç borsa 70 milyon token transfer etti.

Bu arada XRP, son dalgalanmanın ardından 0,55 dolar seviyesinde kalıyor.

Ripple neredeyse 750 milyon XRP’yi değiştirdi

Son blok zinciri verilerine göre, kripto para birimi devi 407.204.170 $’a eşdeğer bir hareket gerçekleştirdi.

İşlemler şirketin cüzdanları arasında yapıldı. Aralık 2020’nin sonlarında SEC, XRP’yi sattığı için Ripple Labs’a dava açtı ve onu “kayıtsız bir menkul kıymet” olarak nitelendirdi.

Bununla birlikte, o zamandan beri Ripple, bankalarla 15 yeni sözleşme imzaladı ve görünüşe göre sözleşmenin bir parçası olarak onlara XRP gönderiyor. Ayrıca SEC geçtiğimiz günlerde Ripple’ın kurucu ortağı ve eski CEO’su Chris Larsen’in kendisine karşı açılan davaya rağmen XRP satmaya devam ettiğine dair kanıtlar üretti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin