xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Ripple dev ortaklığı duyurdu: Anlaşma 120 ülkeye yayılacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük üçüncü kripto para birimi XRP’nin arkasındaki kuruluş Ripple, küresel genişleme planlarını artırmak için Malezya’nın önde gelen sınır ötesi ödeme çözümleri sağlayıcısı MoneyMatch ile el ele verdi. Blockchain devi, bu iş birliği sayesinde operasyonlarını 120 ülkeye yaymayı amaçlıyor.

KOBİ ödeme platformu MoneyMatch, havale alanında önde gelen isimler arasında yer alıyor. İş birliği sadece ikilinin diğer uluslara genişlemesini değil, aynı zamanda RippleNet aracılığıyla müşterilerine düşük maliyetli ve süper hızlı işlemler de sunacak.

Ripple, Asya ülkelerine yayılıyor

RippleNet; gelişmekte olan dünyaya, özellikle Asya ülkelerine, düşük maliyetli ve yüksek hızlı işlemler getirmekte etkili olmayı sürdürüyor. Ripple ile MoneyMatch arasındaki ortaklık, dünyadaki daha birçok gelişmekte olan ülkede bu etkiyi yaratacak.

Sınır ötesi bir ödeme uygulaması olan MoneyMatch, orta ölçekli işletmeler alanında son derece popüler. Şirket RippleNet ile çalışarak düşük maliyetli işlemler, yüksek hız ve etkili operasyonlar vadeden çözümler geliştirecek.

MoneyMatch’in operasyonel maliyetleri yüzde 40 azalacak

MoneyMatch’in CEO’su Adrian Yap, geleneksel bankaların forex operasyonlarından sık sık büyük kazançlar elde ettiklerini belirtti. Maliyet genellikle katılımcılar tarafından karşılandığını söyleyen Yap, Ripple ve MoneyMatch ortaklığının bu senaryoyu değiştireceğini de sözlerine ekledi.

RippleNet’e katılmanın, MoneyMatch’in yerel finansal kurumlar arasındaki güvenilirliğini artırdığı için şirket adına olumlu bir kilometre taşı olduğunun altını çizen CEO, şirketinin ortaklık sayesinde operasyonel maliyetleri yüzde 40’a kadar azaltabileceğini söyledi.

İki firma aslında ilk olarak 2018’de bir araya geldi ve o zamandan beri yerel olarak birçok benzer projede iş birliği yaptı. Malezya firması, o dönemde yerel bankalarla çalışmak için bir Ripple rakibi olan Stellar Lumens ile ortaklık kurmuştu. Ancak Ripple ile olan ilişkilerinde daha iyi getiri sağladıkları için iş birliğini büyüttükleri öğrenildi.

cryptopolitan

Çin Halk Bankası tarafından geliştirilen dijital paranın uygulaması çıktı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin