16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?
16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?

Ripple destekli XRPayments artık AppStore ve Play’den indirilebiliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRPayments adlı bir uygulama, Google Play’de ve iOS uygulama mağazasında resmen başlatıldı. Ripple odaklı girişim, XRPL Labs tarafından tasarlanan uygulama, uyumlu akıllı telefonları Ripple odaklı ödemeler için Satış Noktası (PoS) sistemine dönüştürüyor.

XRPayments, XRP kabul etmek isteyen işletmeler için faydalı bir uygulama olabilir

XRPL Labs kurucu ortağı Wietse Wind, uygulamanın bir demosunu twitledi ve Hollanda’da yaklaşmakta olan bir etkinlikte kullanılacağını belirtti.

Bu uygulama aynı zamanda dâhili bir para birimi dönüştürücüsüne de sahip. Bu nedenle işletmeler XRP cinsinden ihtiyaç duyulan fon miktarını anında hesaplayabilir.

XRPL Labs Ripple adaptasyonuna öncülük edebilir

XRPL Labs, XRP tokeninin kullanılmasını ve benimsenmesini desteklemek için çeşitli çabalar sarf ediyor. Wietse, kısa bir süre önce, XRPTipBot’un yakında Outlook, Twitter ve Reddit gibi ana platformları da destekleyebilecek şekilde bir gelişme olan Skype’a entegre edilebileceğini konusunda bir twit atmıştı.

Ayrıca, kullanıcıların mobil cihazlarında fonlara erişmelerini sağlayacak bir imzalama platformu, bir mobil soğuk depolama işletim sistemi ve web tabanlı merkezsiz alışveriş de dâhil olmak üzere başka birçok uygulama üzerinde çalışıyorlar.

Ripple’ın çeşitli girişimlere yatırım yapan fon toplama kolu Xpring de XRPL Labs’a fon sağladığı biliniyor.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin