Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı
Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı

Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın en önemli ortakları arasında bulunan ancak geçtiğimiz günlerde ortaklığı askıya aldıklarını duyuran MoneyGram, Ripple davasına dahil edildi. 1 Mart’ta MoneyGram’ın “Ripple ve dolayısıyla XRP ile olan ilişkisini yanlış tanıttığını iddia eden” MoneyGram’a dava açıldı.

MoneyGram, Ripple’ın en önemli ortaklarından biriydi

MoneyGram International, Inc. menkul kıymetlerinin alıcıları adına 17 Haziran 2019 ile 22 Şubat 2021 tarihleri ​​arasında açılan söz konusu dava, ödeme firmasının blok zinciri firması ile olan ilişkisi hakkında defalarca “yanlış ve /veya yanıltıcı beyanlarda bulunduğunu” iddia ediyor. Aynı duruma göre MoneyGram, SEC’in MoneyGram tarafından Ripple ile olan ilişkisinin bir parçası olarak kullanılan bir kripto para birimi XRP’yi kayıtsız bir menkul kıymet olarak gördüğünü doğru bir şekilde açıklamadı.

Davacıların zarar gördüğünü iddia eden dava, MoneyGram’ın ifşa etmediğini de iddia ediyor.

“SEC’in Ripple’a karşı menkul kıymetler yasalarını uygulamaya karar vermesi durumunda MoneyGram, finansal sonuçları için kritik olan kazançlı piyasa geliştirme ücretleri akışını kaybedebilir.”

Davadan uzak durmaya çalışıyorlardı

Rosen Hukuk Bürosu tarafından açılan toplu dava, ilginç bir zamanda ortaya çıktı. Özellikle son birkaç aydır, MoneyGram kendisini Ripple, XRP ve karşılaştıkları yasal sorunlardan uzaklaştırmak için elinden geleni yapmıştı.

Ripple ve MoneyGram arasındaki ortaklık ilk duyurulduğunda, MoneyGram “Ripple’ın xRapid ürününü, sınır ötesi ödeme süreçlerinin bir parçası olarak döviz işlemlerinde XRP’den yararlanarak” kullanacağını iddia etmişti.

Bununla birlikte, Aralık 2020’ye döndüğümüzde MoneyGram, FX ticaret ihtiyaçları için Ripple’a bağlı olmadığını söylemişti. İki ay sonra, SEC ile devam eden davanın etrafındaki belirsizliği gerekçe göstererek Ripple ile ortaklığını askıya alacak kadar ileri gittiler.

Şu anda, en son davanın Ripple ve XRP’nin ekosistemi için ne anlama geldiği halen belirsiz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin