Ripple davasında yeni gelişme
Ripple davasında yeni gelişme

Ripple davasında yeni gelişme

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple, onaylanan gizlilik hareketini aldıktan sonra kısmen redaksiyonu yapılmış belgeleri gönderiyor.

Neler oldu?

Ripple’ın belgelerini kamuoyunun gözünden uzak tutma talebini tartışmak üzere 1 Nisan’da SEC avukatlarıyla görüştükten sonra, Ripple Labs, özel ticari bilgiler içeren belgelerini kısmen çıkarması için onay aldı ve SEC ile bu konuda bir anlaşmaya varıldı.

Ripple, kısmen düzeltilmiş belgeleri mahkemeye sunmaya başladı.

Avukat James K. Filan, Ripple Labs tarafından Yargıç Sarah Netburn’e sunulan ve Ripple ile SEC arasında 1 Nisan’da gerçekleşen tartışmanın ardından redaksiyonu yapılan iki belgenin taranmış kopyalarını yayınladı.

Şimdiye kadar dört belgeden ikisi konusunda fikir birliğine varıldı. Hepsi, “keşifle ilgili uyuşmazlıklar ile bağlantılı olarak mahkemeye sunulan keşif materyalleri” ile ilgilidir.

SEC, Ripple’ın kamuoyuna duyurmak istemediği gizli verilerin mühürlü kalması için bu iki belgeyi yeniden düzenleme yolunu önerdi.

Ripple, diğer iki belgenin tam olarak mühürlenmesi konusunda ısrar ediyor.

“1 Nisan’daki bir görüşme ve konferanstan sonra, taraflar söz konusu dört belgeden ikisi üzerinde anlaşmaya vardılar, ancak kalan iki belgeyle ilgili olarak bir anlaşmaya varamadılar.”

James K. Filan şu yorumu yaptı:

“SEC’in önerdiği redaksiyonlar dosyalandı ve mühür altında kaldı.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin