Ripple davasında yeni gelişme: SEC köşeye sıkıştı! Ek zaman talebi
Ripple davasında yeni gelişme: SEC köşeye sıkıştı! Ek zaman talebi

Ripple davasında yeni gelişme: SEC köşeye sıkıştı! Ek zaman talebi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, sürenin uzatılması için bir talepte bulundu.

SEC, ek süre talebinde bulundu

Davacı, Sulh Hakimi Sarah Netburn’e, sanıkların talebi kabul ettiğini, bunun da hareketin mahkeme tarafından onaylanma olasılığının çok yüksek olduğu anlamına geldiğini söyledi.

Ajansın, Ripple’ın ek bir uzman raporu için yakın zamanda sunduğu harekete yanıtını vermek için uzatmaya ihtiyacı var.

Mmenkul kıymetler ve finans analisti Dr. Albert Metz tarafından hazırlanan çürütme raporu, XRP kripto para biriminin performansı açısından Ripple’ın duyurularının “ekonomik önemini” ele alıyor. Ancak sanıklar, keşif sürecinde SEC’in son sözü söylememesi gerektiğini savunuyorlar. Ripple, ek raporun masaya yeni bir şey getirmediğini iddia ediyor.

“Stratejik olarak mantıklı değil”

Ripple vs. SEC davasını yakından takip eden eski bir federal savcı olan James K. Filan, sanıkların uzatmaya itiraz etmesinin iki ekstra gün “önemsiz” olacağı için “stratejik olarak mantıklı” olmadığını iddia ediyor.

Federal Yargıç Analisa Torres, SEC’in, sanığın “adil ihbar” savunmasını yapma yönündeki hareketini reddetti. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, bunun sanıklar için büyük bir kazanç olduğunu iddia etti. Yine de hukuk firması Anderson Kill’in Washington DC ofisinde ortak olan Stephen Palley, bunun prosedürel olarak gerçekleşmesinin pek mümkün olmadığını söyledi. Esasa ilişkin bir hüküm olmadığını, bu nedenle de belirleyici olmadığını savunuyor.

Mahkeme ayrıca Garlinghouse’un ve kurucu ortağı Chris Larsen’in Ripple davasını reddetme hareketlerini de reddetti.

XRP şu anda büyük spot borsalarda 0,75 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin