Ripple davası: Cryptolaw kurucusu uzlaşma için zaman çizelgesi verdi
Ripple davası: Cryptolaw kurucusu uzlaşma için zaman çizelgesi verdi

Ripple davasında flaş gelişme! Artık sona gelindi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple-SEC davasında yakında gerçekleşmesi beklenen anlaşmayla ilgili devam eden söylentilere yanıt olarak, Cryptolaw kurucusu John Deaton, önümüzdeki 30 gün içinde bir anlaşma olmayacağını söyledi.

Mevcut olumlu gelişmeler göz önüne alındığında, Ripple-SEC davası istikrarlı bir şekilde ilerliyor gibi görünüyor.

Fox gazetecisi Eleanor Terrett’in yakın tarihli bir tweetine göre, SEC personeli, ajansın davayı kazanma yeteneğine olan inancını kaybediyor. SEC’e yakın bir kaynak Terrett’e Komiser Hester “Crypto Mom” Peirce’in SEC’in aradığı sonucu elde edemeyebileceğine dair özel endişelerini dile getirdiğini söyledi.

https://twitter.com/EleanorTerrett/status/1500855466599006215?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1500855466599006215%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fu.today%2Fxrp-lawsuit-cryptolaw-founder-gives-timeline-for-settlement

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse daha önce Ripple’ın mahkemeden bazı kararlar beklediğini belirtmişti. Mahkeme, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Ripple’ın adil uyarı savunmasını vurmak için bekleyen hamlesine henüz karar vermedi. Yargıç Sarah Netburn’ün SEC’in John Deaton tarafından davada “en büyük karar” olarak adlandırılan yeniden değerlendirme hareketiyle ilgili beklenen kararı, Ripple ve XRP topluluğu tarafından da aynı şekilde bekleniyor.

Yargıç Analisa Torres, sanıklar Brad Garlinghouse ve Chris Larsen’in davayı reddetme başvuruları hakkında henüz karar vermedi. John Deaton’a göre, bireysel sanıkların şikayeti reddetme talepleri reddedilirse, Ripple ek keşifler yapabilir.

Son tweet’lerde, Avukat Jeremy Hogan, Ripple-SEC davasının ne zaman sonuçlanacağını tahmin etti. Hogan’a göre, Ripple davanın 26 Ağustos ile 18 Kasım arasında sona erebileceğini tahmin ediyor. Konunun herhangi bir zamanda çözülebileceğini ve hiçbir anlaşma yapılmadığını ima ettiğini belirtti.

XRP dostu avukat, Mart ayı başlarında, gerçeğin keşfinden sonraki on dört gün içinde bir anlaşmayı müzakere etmek için yüz yüze veya video konferans toplantısı da dahil olmak üzere SEC ve Ripple’ın izleyebileceği birkaç kuralı detaylandıran bir belge yayınladı.

Hogan, uzlaşma görüşmelerinin Nisan veya Mayıs aylarında gerçekleşebileceğine inandığını da belirtti. Birkaç ay önce gerçekleşen en son uzlaşma görüşmesinin başarısız olduğunu ve bir sonraki en olası uzlaşma zamanının arabuluculukta olacağını belirtti. Hogan ayrıca Eylül ayında bir özet karar duruşması öngörüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin