Coinbase borsası BUSD hakkında kritik kararını açıkladı

Ripple davasında devreye aktif olarak Coinbase mi giriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun süredir devam eden Ripple ile SEC davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişmeler davanın artık sonuçlanacağını gösteriyor gibi. Bazı veriler ve paylaşılan done’ler bunun bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Genel bir kanı ise davayı Ripple’ın kazanma ihtimali üzerinde duruyor. Bu şekilde devam eden davaya destekçiler de artıyor. Son olarak Coinbase, kurumlar arası görülen davaya ortak olmak için başvuruda bulundu.

Ripple’ın hukuk ekibi, mahkemenin SEC’in e-postaların devrini engelleme teklifini, Bitcoin ve Ethereum’un menkul kıymet olmadığını söyleyen ajansın eski Bölüm Direktörü William Hinman tarafından reddedilmişti. Ripple daha önce bu konuyu ele alacağını ve SEC’in XRP’nin menkul kıymet olmadığına hükmetmesi durumunda bir ücret ödeyeceğini öngörmüştü.

Coinbase, Ripple Labs’ı desteklemek istiyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasında uzun süredir devam eden yasal mücadele, Özet Yargı aşamasına ulaştı. Her iki taraf da XRP davasında özet karar için başvuruda bulundu.

Diğer yandan davanın seyrine etki edecek bir kararda Coinbase tarafından geldi. Amerikalı kripto para borsası, Ripple’ın savunmasını desteklemek için bir talepte bulundu. Birçok kişi ve firma mahkemeden Amicus Briefs’i dosyalamak için izin istediğinden, Ripple XRP davasında ivme kazanıyor, algısı oluştu.

Şu da unutulmamalı ki Coinbase borsası, davanın yaşandığı ilk dönemde Ripple’ın yerel tokeni XRP’yi delist etmişti. Bu büyük bir tepki çekerken şimdi desteklemesi farklı yorumları beraberinde getiriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin