Ripple davası sonrasında MoneyGram’dan dikkat çeken açıklama!
Ripple davası sonrasında MoneyGram’dan dikkat çeken açıklama!

Ripple davası sonrasında MoneyGram’dan dikkat çeken açıklama!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük havale şirketlerinden Moneygram, düzenleyici tarafından kripto şirketine karşı açılan bir dava nedeniyle Ripple ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki son kargaşayı ele alan bir bildiri yayımladı.

MoneyGram: “Ripple davasında taraf değiliz.”

Resmi açıklamaya göre Moneygram, Blockchain firması ile olan iş birliğinin, “dijital veya başka türlü” tüketici fonlarının doğrudan transferi için ODL platformunu veya Ripplenet’i kullanmayı içermediğine dikkat çekti. Ayrıca “Moneygram, SEC eylemine taraf değildir.” diye eklediler.

Her iki taraf arasındaki ticari anlaşmanın mevcut durumu hakkında, havale şirketi yorum yaptı:

Şirket, şu anda Ripple ile ticari anlaşmasına olumsuz bir etkiden haberdar edilmedi ancak davadaki gelişmeler geliştikçe olası etkileri izlemeye devam edecek. Moneygram’ın Haziran 2019’dan beri Ripple ile ticari bir anlaşması var.

Böyle bir anlaşmanın Ripple’ın blok zinciri ticaret platformunu mevcut sınır ötesi ödeme çözümünde dört para birimi için içerdiğini açıkladılar. Ancak Moneygram şunları belirtti:

Moneygram, Ripple ile yaptığı anlaşma süresince diğer geleneksel FX ticaret karşı taraflarını kullanmaya devam etti. FX ticaret ihtiyaçlarını karşılamak için Ripple platformuna bağımlı değil.

Şirket, hisselerini satmıştı

29 Kasım 2020’de Ripple Inc., Moneygram’daki hisselerinin 4 milyonunu sattığını ve şirketteki toplam hisselerinin yaklaşık üçte birini temsil ettiğini açıkladı. O zamanlar karar kısmen Moneygram hisse fiyatının yükselmesi ile sonuçlanmıştı.

ABD SEC, Ripple, CEO’su Brad Garlinghouse ve kurucu ortağı Christian Larsen’a karşı geçtiğimiz günlerde yasal işlem başlattı. Düzenleyici, “kayıtsız, devam eden dijital varlık menkul kıymetler teklifine” katıldıklarını iddia ediyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin