Ripple dava sürecinde yeni bir galibiyet mi aldı? İşte merak ettikleriniz…

Ripple dava sürecinde yeni bir galibiyet mi aldı? İşte merak ettikleriniz…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple ve SEC devam eden dava ile ilgili yeniden önemli gelişmeler ortaya çıkıyor. Başka bir yasal mücadelede XRP sahiplerinin desteğini alıyor gibi görünüyor. Son dolgulara göre, doldurulan Ripple davasındaki Amicus Curiae, şimdi Zakinov v. Ripple davasına girmenin peşinde olduğu bildirildi.

Zakinov – Ripple davasındaki yeni dolgular, John Deaton’ın davada Amicus Dosyası açmak için bir önerge sunacağını gösteriyor. Burada davacılar, Ripple’ın XRP’yi kayıtsız menkul kıymet olarak sattığını iddia ediyor. 

Mahkemenin, daha önce XRP satın alanlar, XRP tutanlar veya XRP’yi zararına satanlar dahil olmak üzere tüm XRP sahiplerinin bir sınıfını onaylamasını istiyorlar. Ayrıca Başkan yargıç Paul J. Barbadoro, 6 Şubat’taki en son statü konferansında gerçekleşen görüşmelere atıfta bulunarak, SEC’in önerdiği çarelere ilişkin daha fazla keşif belirleyen bir emir yayınladı.

Ripple dava süreci nereye gidiyor?

LBRY, SEC’in kanuni yollara başvurma hakkını sınırlandırmak için verdiği önergeyle birlikte sunduğu kar zarar tablosunu ve bilançosunu destekleyen elektronik dosyaları karardan itibaren 14 gün içinde teslim etmekle yükümlüdür. 

Taraflar, SEC’in LBRY belgelerini almasını izleyen 14 gün içinde, statü konferansı sırasında gündeme getirilen sorunları ele alan bir dizi özel, dar sorgulama ve belge talebi üzerinde anlaşmaya varmak için bir araya gelecek ve görüşecek.

Son olarak Ripple davasıyla ilgili John Deaton, mahkemenin bu ihtilaflar üzerinde herhangi bir sınıfı tasdik etmesi gerekmediğini savunacak. XRP’nin kayıtsız bir menkul kıymet olduğuna inanan çok az sayıda XRP sahibi olduğunu iddia ediyor. Avukat, küçük bir kısmın bu iddiaya katılmayan hak sahiplerini adil bir şekilde temsil edemeyeceğini iddia etmeye hazırlanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin