Ripple CTO'sundan çarpıcı FTX açıklaması! İşte ayrıntılar
Ripple CTO'sundan çarpıcı FTX açıklaması! İşte ayrıntılar

Ripple CTO’sundan çarpıcı FTX açıklaması! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

David Schwartz, Ripple’ın FTX’i satın alacağını ancak bunun için yeterli fona sahip  olmadığını söyledi. Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu ve XRP Ledger’ın ortak yaratıcısı David Schwartz, Ripple’ın zor durumdaki FTX borsasını satın alacağını tweetledi. Bununla birlikte, Ripple, FTX’in iflas etmekten kaçınmak için eksik olan 8 milyar dolara atıfta bulunarak, ani bir fon sıkıntısı yaşandığını belirtti. Schwartz, iflas eden borsayı kendisinin satın alacağını ancak 8 milyar doları bulamadığını da sözlerine ekledi.

Binance, FTX anlaşmasından neden çekildi?

FTX, sahibi olduğu Alameda Research ticaret şirketinin bir likidite kriziyle karşı karşıya kalmasının ardından iflas etti. FTX, Binance borsasının elinde tuttuğu FTT  tokenlerini satmasının ardından fiyat düşüşüyle karşı karşıya kaldı. Ayrıca, perakende yatırımcılar ve fonlarını toplu olarak FTX’ten çekmeye başladılar.

Şimdi, Bankman-Fried yatırımcılara, kurucu ortağı olduğu borsanın, platformdan şaşırtıcı miktarda kripto para çekildikten sonra 8 milyar dolarlık acil durum fonuna ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Binance, FTX satın almak için bağlayıcı olmayan bir teklifte bulundu. Ancak, ABD merkezli kolu FTX US ile birlikte FTX’i satın alamadığı için anlaşmadan vazgeçti. Bu arada, Twitter’daki dolandırıcılar piyasadaki kaostan ve FTX’in içine girdiği sıkıntıdan yararlanmaya karar verdiler ve sahte bir “FTT token tazminat programı” duyurdular.

Ethereum cüzdanına 1.500 FTT (yazım sırasında yaklaşık 4.125 dolar değerinde) bir airdrop garantisi veriyor. Bu yapıldığında, FTX Vakfının, kripto pazarında yakın zamanda yaşanan kayıpları telafi etmek için Ethereum zincirinin aktif kullanıcılarına FTT paraları dağıttığını iddia ediyorlar.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin