Ripple CTO'su XRP projelerine dikkat çekti! İşte o projeler
Ripple CTO'su XRP projelerine dikkat çekti! İşte o projeler

Ripple CTO’su XRP projelerine dikkat çekti! İşte o projeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – David Schwartz, XRPL projelerine dikkat çekerken altcoin’i ve Solojenik’i övdü. Ripple CTO’su David Schwartz, XRP Ledger üzerine inşa edilen projelerin sayısı ve kalitesinin muazzam olduğunu yeniledi. Geliştirici, Sologenic’in NFT pazarı ve onXRP modüler ekosistemi de dahil olmak üzere projeleri vurguladı.

Solojenik hakkında yorum yapan Schwartz, her şeyin yolunda olduğunu, ancak XRPL’de NFT’yi önemli ölçüde optimize etmesi gereken blockchain değişikliği olacağını söyledi. Bu durum sonucunda XLS-20 ile ilgili sorun çözüldüğünde iyileştirmeler olacağını belirtti.

OnXRP’den bahsetmişken, bir Ripple yetkilisi kullanıcı arayüzünün oldukça kaliteli olduğunu söylemişti. Ardından, övgüye yanıt olarak onXRP, ekibin son yedi aydır üzerinde çalıştığı kendi pazar yerinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Birçoğunun hâlâ  bilmediği XRP Ledger projeleri var!

XRP’nin projeleri oldukça dikkat çekiyor. Örneğin, Sologenic’in yerel tokeni SOLO, önde gelen XRP Ledger projelerinden biri olarak Temmuz ayında büyük kripto para borsası Huobi’de ilk listelenmesini aldı.

onXRP ise kısa süre önce kendi ilk ücretsiz oynanabilen battle royale oyunu Maladroids’i duyurdu. Film müziği için Armin Van Buuren’in başlıca elektronik müzik şirketi Armada’dan sanatçılar da yer alacak. Ayrıca oyun XRP ve ekosistemin yerel simgesi olan OXP’de kazanç imkanı sunuyor. Daha önce onXRP, fiat için XRPL tarafından oluşturulmuş varlıkları satın almak için bir raçeşitli çözümlerin yanı sıra AVAX ile işbirliği içinde bir zincirler arası köprü oluşturmuştu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin