SEC ve Ripple savaşı bitecek gibi değil: İşte yeni ayrıntılar
SEC ve Ripple savaşı bitecek gibi değil: İşte yeni ayrıntılar

Ripple CTO’su David Schwartz, XRP’nin önündeki engelleri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’in baş teknoloji sorumlusu (CTO) David Schwartz, XRP’nin genel kabul görmesi için karşılaştığı engelleri özetlemek üzere Twitter’dan açıklamalarda bulundu.

Schwartz, 28 Ekim’de yayınlanan bir dizi tweet’te, Ripple topluluğu tarafından ilerleyen XRP’nin gelişimi hakkında yöneltilen sorulara yanıt verdi.

https://twitter.com/DatdurXRPfeller/status/1321299877859598336?s=20

XRP’nin önündeki engeller

XRP Ledger’ın orijinal mimarlarından biri olan Schwartz, bankalar ve finansal hizmetler şirketleri tarafından daha geniş bir şekilde benimsenmesini sağlamak için XRP’nin önündeki başlıca engelleri vurguladı.

Schwartz’a göre XRP, “düzenleyici belirsizlik” ve mevcut bankacılık ortaklarının tepkisinden korkuyor.

Schwartz, XRP’nin finansal sistem için nispeten yeni bir ürün olduğunu ve bu benimsemenin, XRP’nin faydalarını müşterilerine sunmaları için “yoğun şekilde motive olmuş” ortaklar açısından biraz zaman alacağını kabul etti.

XRP’nin benimsenmesi noktasında da “ivme kazanmanın yavaş olacağı” konusunda uyardı.

Ripple yöneticisi ayrıca J.P. Morgan’ın JPMCoin’i piyasaya sürmesi hakkında yorumda bulunarak, bunun kullanımının bankaya aşina müşterilerle sınırlı olacağını söyledi.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin