Ripple bu iki ülke arasında ödeme koridoru kuracak
Ripple bu iki ülke arasında ödeme koridoru kuracak

Ripple CTO’su, kripto sahiplerinin satış yapmasını istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple ‘ın Baş Teknoloji Sorumlusu (CTO) David Schwartz, kripto para sahiplerini riski en aza indirmek için kripto para birimlerinin bir kısmını satmayı düşünmeye çağırdı. Schwartz, uyarı notunu Twitter’dan iletti.

Riskinizi ve pozisyonuzu azaltın

Ripple CTO’su David Schwartz’ın, sahiplerinin kripto para birimlerinin bir kısmını satması gerektiğine dair açıklaması birçok kripto sahibini şaşırttı.

Bu arada Schwartz, tavsiyesinin kripto para piyasası için bir öngörü oluşturmadığını açıkladı.

Yaşamı değiştiren kripto para birimine sahip olanların kaybı en aza indirmek için bir kısmını satmayı düşünmesi gerektiğini vurguluyor.

Bu, Ripple coini XRP’nin yükseliş eğiliminin ortasında geliyor.

XRP geçen hafta  30 artış kaydetti

Eş zamanlı olarak, Bitcoin, Ethereum ve meme odaklı kripto para birimi Dogecoin gibi birkaç kripto para birimi yakın zamanda sırasıyla yeni Tüm Zamanların En Yüksek Değerlerini (ATH’ler) kaydetti.

Geçmişte verdiği son tavsiyeye nasıl bağlı kaldığını anlattı. Schwartz, kripto para birimi 2019’da güneş panelleri satın almak için zirveye ulaşmadan önce 42.000 $ değerinde Ethereum sattığını açıkladı.

Daha sonra sonraki tweet’lerinde eylemden pişmanlık duysa da, özellikle kripto para birimi gibi değişken varlıklara yatırım yaparken, kişisel kazancının bir kısmını istikrarlı bir şeye dönüştürmesi gerektiğinde ısrar etti.

Ripple’ın XRP’sinin şu anda 1.3 milyar dolarlık bir davada Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile arasını kilitlediği göz önüne alındığında, analistler Schwartz’ın açıklamasına karşı temkinli görünüyor.

XRP’ye karşı SEC davası yeni bir boyut getiriyor

SEC, Ripple Lab’ın XRP tokenini 2013’ten 2018’e kadar kayıtsız güvenlik olarak sattığını iddia ediyor. Ancak son zamanlarda dava mahkemede yeni bir boyut kazandı.

Yargıç Sarah Netburn geçen hafta Cuma günü SEC’in Ripple’dan Brad Garlinghouse ve Chris Larsen’e ait kişisel finansal verileri talep etme hakkına sahip olmadığını söyledi.

Uygun karara dayanarak Ripple, 12 Nisan’da mahkemeden SEC davasını bütünüyle reddetmesini isteyen bir dilekçe verdi.

SEC’in önceki davasına tepki gösteren Ripple CTO’su, mevcut tüm kanıtların XRP ile Bitcoin arasında hiçbir fark göstermediğini söyledi.

Hem kripto para piyasasını hem de Ripple’ı kripto para birimleri arasında fark görmüyor; dolayısıyla, onu bir menkul kıymet olarak düşünmenin bir temeli yoktur.

Ayrıca XRP sahiplerine, alarma geçmeye gerek olmadığı konusunda güvence vererek, davanın şirketin operasyonunun sona ermesine yol açmayacağını vurguladı.

Ayrıca Schwartz, yönetim organlarının ekosistemlerini kontrol etmek için herhangi bir yasal hakka sahip olmadığını iddia ediyor.

Bu arada, XRP son günlerde yükseldi. CoinMarketCap’e göre, baskı anında 1,73 dolardan işlem görüyor.

insidebitcoins.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin