Ripple Coinome borsasında listeleniyor
Ripple Coinome borsasında listeleniyor

Ripple Coinome borsasında listeleniyor: XRP artış trendini yakaladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hindistan’ın “en güvenli kripto para borsası” olan Coinome geçtiğimiz günlerde Ripple’ın XRP tokeni için platformuna destek ekledi. Coinome, bugün erken saatlerde Twitter aracılığıyla konuya yönelik açıklama yaptı. Artık Ripple Coinome borsasında listeleniyor.

Ripple Coinome borsasında listeleniyor

Yatırımcılar için Coinome platformunda XRP tokenlerinin ticaretini yapmak artık mümkün. Borsada, Ripple ticareti için iki işlem çifti sunuluyor. XRP-INR ve XRP-BTC işlem çiftleri bugün borsa platformunda işlem görmeye başlayacak.

Ripple fiyatı, bir düşüş piyasasının ardından kayıplarını geri toplamaya başladı. Piyasada son iki haftadadır genel bir düşüş eğilimi hakim. Çoğu kripto para ciddi kayıplar verdi. XRP bu nedenle bir istisna değil. Çünkü Ripple’da bu hafta başında 0,55 dolara kadar düşük fiyatlardan işlem gördü.

Ripple hızlı bir şekilde kaybedilen momentumunu geri kazandı

Ripple, haftayı 0,63 dolar olan düşük bir fiyata başlattıktan sonra, 23 Mayıs’ta 0,59 dolar seviyesine kadar büyük bir düşüş yaşadı. 25 Mayıs’ta Ripple, 0,63 dolarlık yüksek bir seviyeye ulaşarak 0,60 dolar civarında işlem görmeye devam etti.

Sürpriz bir ralli, kripto paranın fiyatını kurtardı. Ripple hızlı bir şekilde kaybedilen momentumunu kazandı ve 29 Mayıs ile 30 Mayıs arasında 9 saatlik bir sürede 0,62 dolara yükseldi. Yazım sırasında Ripple, %3 oranında artışla 0,61 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin