ripple, coinbase, kripto para, kripto para haberleri
Ripple coinbase

Ripple, Coinbase haberi sonrası çıkışını bugün sürdüremeyerek düşüşe geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple fiyatı, kripto para borsası ve aracı kurum platformu olan Coinbase’e ekleneceği haberiyle dün hızlı bir şekilde artarken, bugun %10 düşüş yaşadı.

Kripto para piyasaları Salı günü neredeyse her coin düşüş yaşadı  ve ilk 100 kripto paranın 90’ından fazlası ABD doları karşısında değer kaybetti.

Ripple, Coinbase spekülasyonu ile dün %20’lik bir çıkış yaşadı

Bununla birlikte, dalgalanan piyasada,XRP fiyatını Pazartesi günü 1.08 dolar gibi yüksek bir seviyede işlem gördükten sonra 0.94 dolara düştü. XRP’nin şu anda yaklaşık 36,8 milyar dolarlık bir pazar payı var.

XRP ticaret hacmi, pazartesi gününe kıyasla biraz daha az bir şekilde Güney Kore menkul kıymetleri üzerinde halen yoğunlaşıyor. Ripple hacminin %26’lık bir bölümü KRW(güney kore para birimi) üzerinden işlem görüyor. Kore borsalarında şuanda Ripple fiyatı %4 daha değerli durumda.

Coinbase’in Ripple için bu hafta desteğini ilan edeceği yönündeki söylentiler nedeniyle XRP fiyatının %20 den fazla yükseliş yaşamıştı. Coinbase’de listelenmeyen ilk 5 coinden sonuncusu olan XRP bu dedikoduların artmasıyla fiyatını katlamıştı. Daha sonra bu haberin doğru çıkmamasıyla beraber XRP bugun iki haneli bir düşüş yaşadı.

Ripple destekçileri, yakın gelecekte XRP’nin Coinbase’e ekleneceğine inançları oldukça güçlü. Bununla birlikte Coinbase yaptığı açıklamada,GDAX veya Coinbase’e eklenmeleri konusunda herhangi bir karara varmadıklarını söyledi. Bu tür spekülasyonların şirket tarafından çıkarılmadığınıda sözlerine eklemişti.

Coinbase’in açıklaması ile yükseliş rallisi sona erdi ve kripto para hızlı bir şekilde düşüş yaşadı.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin