Ripple CEO'sundan yeni SEC açıklaması
Ripple CEO'sundan yeni SEC açıklaması

Ripple CEO’sundan yeni SEC açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, yeni SEC liderliği ile görüşmeyi umuyor. Blockchain şirketi Ripple, bu ay sonunda SEC’in yeni başkanı olarak atanması beklenen kripto meraklısı MIT profesörü Gary Gensler’e umutlarını bağlıyor.

Yakın tarihli bir Bloomberg röportajında ​​bir anlaşma olasılığı olup olmadığı sorulduğunda, CEO Brad Garlinghouse, yeni bir yönetimle bu tür konuşmaları “yeniden gözden geçirmeyi” umduğunu söyledi:

Umarım, SEC’e yeni bir yönetim geldiğinde, bu konuşmalardan bazılarını yeniden gözden geçirme fırsatı olur.

Ripple, “şiddetle” savaşmaya hazır

Garlinghouse, Aralık ayı sonunda eski SEC başkanı Jay Clayton tarafından açılan davanın XRP’nin sekiz yıldır işlem görmesinden bu yana mantıklı olmadığını savunmaya devam ediyor.

Dava dördüncü ayına uzanırken, Ripple’ın kurucu ortağı Chris Larsen ile birlikte davalı olarak kendisine yer verilen yönetici, şirketinin davayla “şiddetle” mücadele edeceğini söylüyor.

“Aslında, onunla şiddetle mücadele etme niyetindeyiz. Bizim bakış açımıza göre, burada olanlar sadece Ripple aleyhine açılan bir dava değil. Dava kripto endüstrisine tamamen aykırı.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin