Ripple CEO'sundan önümüzdeki 12 ayı ilgilendiren bomba açıklama!
Ripple CEO'sundan önümüzdeki 12 ayı ilgilendiren bomba açıklama!

Ripple CEO’sundan önümüzdeki 12 ayı ilgilendiren bomba açıklama!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki en büyük kripto para birimlerinden XRP‘nin arkasındaki şirket olan Ripple, önümüzdeki 12 ay içinde bir halka arz için başvuruda bulunabilir. Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu sırasında şirketin CEO’su Brad Garlinghouse ile yapılan röportajda bu konu masaya yatırıldı.

İsviçre’nin Davos şehrinde gerçekleşen Dünya Ekonomik Forumu 2020, son birkaç gün oldukça yoğun geçti. Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, bir röportajda sektörle ilgili düşüncelerini ve şirketin planlarını paylaştı.

Ripple’ın Ürün SVP’si Asheesh Birla, Garlinghouse’un kripto para birimi endüstrisindeki halka arzlar hakkındaki fikirlerini tweet’ledi.

“Kripto para şirketleri arasında halka arzlar başlayacak ve Ripple buna liderlik edecek.”

Görünüşe göre CEO, birçok şirketin halka açılmaya çalışacağını düşünüyor ve Ripple’ın bu doğal evrimin lideri olmasını bekliyor.

Halka açılmak, yatırımcıların satın alabilecekleri ve hissedar olabilecekleri açık piyasaya hisse dağıtacakları anlamına geliyor.

Bunun mümkün olup olmadığı kesin değil zira mevcut mevzuatın düzenleyici kapsamı dahilinde bu ibare eksikliğini koruyor. 2019’da Bitmain ve Canaan da dahil olmak üzere bir IPO dosyalamaya çalıştı ancak süreç hayli zorlu geçti.

Garlinghouse ayrıca bir değer deposu olarak hizmet ettiğinde Bitcoin’in yükseldiğini ancak BTC’nin ödeme aracı olarak kullanılmasına şüpheci yaklaştığının altını çizdi.

cryptopotato


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin