Ripple CEO'sundan Bitcoin açıklaması
Ripple CEO'sundan Bitcoin açıklaması

Ripple CEO’sundan Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Twitter’da FUD suçlamalarına değindi. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Twitter’da son zamanlarda yayınlanan bir yazıda, Bitcoin’in enerji tüketimi hakkındaki tartışmalı yorumlarına değindi ve en büyük kripto para birimini yasaklamayı savunmadığını iddia etti:

“Öncelikle, KESİNLİKLE BTC’yi yasakla demiyorum! PoW’un karbon ayak izini toplu olarak anlayabiliyoruz ve anlamamız gerektiğini söylüyorum.”

Çevresel yaklaşım

Garlinghouse, Bloomberg röportajı sırasında kripto para biriminin proof of work consensus mekanizmasının çevresel etkisini vurgulamak için tek bir Bitcoin işleminin 75 galon benzin yakmaya eşdeğer olduğunu belirtti. Ayrıca XRP’nin 100.000 kat daha verimli olduğunu da sözlerine ekledi.

Ripple yöneticisi, Bitcoin topluluğunun onu korku, belirsizlik ve şüphe yaymakla suçlamak yerine tamamen yenilenebilir enerjiye geçmeye odaklanması gerektiğini savunuyor:

Kriptoyu %100 yenilenebilir yapmak ve tam potansiyeline ulaşmak için gerekli araçlara sahibiz. Janet Yellen, Bill Gates ve beni FUD ile suçlamak yerine enerji kullanımıyla ilgili endişelere işaret eden sayısız diğer kişinin fikrini değiştirecek çözümlere odaklanalım.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin