Ripple CEO'su ve RippleNet Genel Müdürü'nden önemli açıklamalar geldi!
Ripple CEO'su ve RippleNet Genel Müdürü'nden önemli açıklamalar geldi!

Ripple CEO’su ve RippleNet Genel Müdürü’nden önemli açıklamalar geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – RippleNet Genel Müdürü Asheesh Birla, şirketin On-Demand Liquidity (ODL) adlı XRP tabanlı ödeme platformunun geçen yıl milyarlarca dolarlık işleme ev sahipliği yaptığını açıkladı. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse da 2020’ye dair konuştu.

RippleNet güçlü bir yıl geçirdi

Birla, Ripple’ın kurumsal ödeme sağlayıcıları ağı RippleNet’in 2020’de güçlü bir yıl geçirdiğini, 18 yeni ülkeye genişlerken, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) davasından sonra bile 15 yeni anlaşma imzaladığını söyledi.

Birla, ODL’nin 2020’de toplamda 2,4 milyar dolar işlediğini söylüyor.

Ripple CEO’su da 2020 performanslarını takdir etti

SEC, Ripple’ı XRP’yi yasa dışı bir şekilde yıllarca kayıtsız bir menkul kıymet olarak sattığını ve şirketlere sınır ötesi ödeme ürünlerini kullanmak için ödeme yapmakla suçladı.

Konuyla ilgili Brad Garlinghouse ise şunları söylüyor:

Rakamlara göre, RippleNet iyi bir yılı geçirdi. 2020’de RippleNet üzerinden yaklaşık 3 milyon işlem gerçekleştirdik: Bu, 2019’a kıyasla yaklaşık 5 kat hacim artışı. İsteğe Bağlı Likidite büyümeye ve ölçeklenmeye devam ediyor. Yıldan yıla 12 kat büyüme yaşadık ve 2020’deki işlemlerin kavramsal değeri yaklaşık 2,4 milyar dolar.

Küresel olarak müşteri ilgisi hala çok güçlü. Ekip, 40’tan fazla ülkede haftada yeni müşteri anlaşmaları gerçekleştirmeye devam etti.

Garlinghouse, enerji alanında Blockchain kullanımını hızlandırmayı amaçlayan bir kuruluş olan Energy Web Foundation ile ortaklığı da dahil olmak üzere XRP’nin artan kullanım örneklerini de vurguladı.

Önemli isimler işe alındı

Ripple’ın iş gücüne gelince, ödeme girişiminin başkanı, yeni yetenekleri hızlı bir şekilde işe almaya devam ettiğini söylüyor.

“Ripple ekibine birkaç lider üye dahil 100’den fazla yeni yüz ekledik. 2021 ve sonrasında mücadele edecek inanılmaz, dayanıklı bir ekibimiz var. “

Garlinghouse, şirketin Apple, Tesla, Twitter, Amazon ve PayPal gibi teknoloji ve finans şirketlerinden güçlü geçmişe sahip kişileri işe aldığını söylüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Adı herif 2020 den bahsediyor! 2021, 2023 hedefinden bahsetsenize…

    Reply
Bizi Takip Edin