Ripple CEO'su, şirketin ayı piyasasında nasıl ayakta kaldığını açıkladı!
Ripple CEO'su, şirketin ayı piyasasında nasıl ayakta kaldığını açıkladı!

Ripple CEO’su, şirketin ayı piyasasında nasıl ayakta kaldığını açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple CEO’su Brad Garlinghouse yaptığı açıklamaya göre şirket piyasa koşullarına rağmen işe alım işlemlerine devam edecek. Garlinghouse yaptığı açıklamada ayı piyasasında şirketin nasıl ayakta kaldığını da açıkladı. Yakın tarihte atılan Twitter dizisinde, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, piyasanın yakın vadede “daralacağını” savunarak yaşanan son kripto çöküşü hakkında yorum yaptı. Garlinghouse’a göre uzun vadede yükseliş devam ediyor. Ayrıca kripto paraların sonunda finansal sistemin “bütünleyici bir parçası” olacağına inanıyor.

Garlinghouse, en eski kripto şirketlerinden biri olan Ripple’ın, deneyimli yöneticilere sahip olarak, uzun vadeye odaklanarak ve şeffaflıkla çalışarak önceki ayı piyasası düşüşlerini atlatmayı başardığını ifade etti.

Fed’in faiz politikası kripto piyasasını nasıl etkileyecek?

Birçok kripto şirketi işe alımını durdurmuş veya personelini küçültmeye başlamış olsa da, Ripple’ın “önemli” bir nakit dengesi kurmasından sonra ayı piyasasında alım yapabileceğini söyledi.

Bugün erken saatlerde Bitcoin, hafif bir rahatlama yaşamadan önce 20.000 dolar seviyesinin altına düşme tehlikesi yaşadı. Bazıları, kripto paranın önceki boğa döngüsü sırasında kaydedilen zirvenin altına düştüğünde bunun ilk ayı piyasası olacağını düşünüyor.

The Wall Street Journal tarafından yapılan habere göre ABD Federal Rezervi bu Çarşamba günü 75 bazlık bir zam uygulaması bekleniyor. Bu, merkez bankasının kontrol dışı enflasyonla savaşmak için giderek şahinleşmeye başlamasından bu yana 1994’ten bu yana en büyük faiz artışı olacak.

Bitcoin, varlığının yükselişi düşük faiz ortamında gelişirken, Fed’in faiz artırma politikasının kripto piyasasını sonlandıracağına dair korkular var. Faiz oranlarının 2023 ortasına kadar %4’e ulaşması bekleniyor. En son 2007’de bu kadar yüksek olduklarında, Bitcoin henüz piyasaya sürülmemişti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin