Ripple CEO’su Brad Garlinghouse'tan yatırımcıyı tedirgin eden XRP açıklaması
Ripple CEO’su Brad Garlinghouse'tan yatırımcıyı tedirgin eden XRP açıklaması

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’tan yatırımcıyı tedirgin eden XRP açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CEO Brad Garlinghouse’a göre Ripple, davayı kaybederse XRP olmadan ilerleyebilir.

XRP terk mi edilecek

Julia Chatterley ile bir CNN röportajı sırasında Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, XRP’yi terk etmenin ve onu bir alternatifle değiştirmenin Amerika Birleşik Devletleri’nde “acil durum planları” sorulduğunda “kesinlikle” çözümün bir parçası olabileceğini söyledi:

Bu kesinlikle çözümün bir parçası olabilir. Bence XRP’nin burada bir tür kazanan seçtiği konusunda kesin bir tuhaflık var: Bitcoin’in bir menkul kıymet olmadığını söyledi, Ether’in bir menkul kıymet olmadığı üzücü, ama bence diğer her şey biraz risk altında. Özellikle Ripple’a karşı açılan davada yaptıkları göz önüne alındığında bu riskler giderek daha fazla çoğalıyor.

Şeffaflık standardı

Blockchain şirketi Garlinghouse ve kurucu ortağı Chris Larsen, kayıtsız XRP satışları nedeniyle ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından dava ediliyor.

Garlinghouse, XRP satışlarından 150 milyon dolar kazandığı iddialarını ner bir dille reddediyor.

Mahkeme’de ortaya çıkacak gerçekleri gerçekten dört gözle bekliyorum. Biliyorsunuz, bu halka açık olarak yorum yapmadığım bir şey çünkü adaletin çarkları yavaş hareket ediyor. Gerçekleri ortaya çıkarmamız önemlidir. SEC’den hikayenin bir tarafını dinledik.

Milyarder, Ripple ve kendisinin kripto para endüstrisinde “herkesten” daha şeffaf olduğu konusunda ısrar ediyor ve diğer piyasa katılımcılarını böylesine yüksek bir standarda ulaşmaya teşvik ediyor.

Ripple, DeFi tarafından tehdit edilmiyor

Yönetici, sınır ötesi bir ödeme sorununu çözdüğü için Ripple’ın stablecoinler ve DeFi tarafından tehdit edildiğini düşünmüyor.

Şirket yakın zamanda merkez bankaları için XRP Ledger’in özel bir versiyonunu tanıttı.

Garlinghouse, Bitcoin’in gitmeyeceğine de inanıyor ve bu, daha geniş kripto endüstrisi için de geçerli. Bununla birlikte, amiral gemisi kripto para biriminin aşırı enerji tüketimi konusundaki endişelerini yineledi ve XRP’nin işlem başına 100.000 kat daha verimli olduğunu ekledi.

Karbon ayak izinin gerçek bir sorun olduğunu kabul etmemek, teknolojinin başarısını engelleyebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin