Ripple CEO'sundan kritik açıklamalar: Bitcoin hakimiyeti ne zaman bitecek? XRP ile BTC arasında rekabet var mı?
Ripple CEO'sundan kritik açıklamalar: Bitcoin hakimiyeti ne zaman bitecek? XRP ile BTC arasında rekabet var mı?

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse: “Hedeflerimizden biri bozucu değil yapıcı olmak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın Swell Konferansı, eski Amerikan Başkanı Bill Clinton, Clinton ve Obama Ulusal Ekonomi Başkanı Gene Sperling ve Ripple CEO’su Brad Garlinghouse da dahil olmak üzere Ripple’ın yetkilileri gibi aydınlarla yapılan panel tartışmaları ile başladı.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse: “Internet of Value, Ripple’ın en büyük projesi.”

CEO, şirketin Chris Larsen’in vizyonu üzerine nasıl inşa edildiğine değindi ve kurumun ana dayanak noktasının Internet of Value ile finansal ekosistemin işleyişini birleştirdiğini iddia ediyor. Garlinghouse açıklamalarına şunları ekliyor:

Internet of Value, pek çok insanın anlamadığı ve Ripple’ın en büyük projesi olan bir şey. Başlıca hedeflerimizden biri, Silikon Vadisi’nde çok fazla konuşulan ‘bozucu’ değil, yapıcı olmak.

Garlinghouse, Ripple’ın bankaları değiştirmeye çalışmadığını, daha önce hiç görülmemiş bir sistem kurmaya çalıştığını belirtiyor. Ona göre, şirket tarafından başlatılan ürünler, sadece Blockchain endüstrisinin daha hızlı ve kesintisiz gelişimlerine değil, aynı zamanda tüm çalışan ekosistemlere de izin verecek.

Küreselleşme için gerekli olan şeyler

Ripple yetkilisi, küreselleşme için gerekli olan “üç ayaklı parça” üzerine odaklandı: temelde internet olan veriler, kanal ve para üzerinde taşınması gereken mallar. Ona göre, şu anda sanayide devam eden temel sorun, üçüncü faktör olan paranın hareketi. Garlinghouse, konteynerlerin gelişiyle birlikte devrim niteliğinde olan denizcilik endüstrisinin benzetmesini kullanıyor ve Ripple’ın ürünleri ile para taşımada benzer bir devrim yaratmaya çalıştığını vurguluyor.

Ayrıca Garlinghouse, kilit unsurun bilgi gibi hareket etmesini ve küresel ödemelerden sürtünmeyi ortadan kaldırması gereken bir sektör olan Blockchain’de çok fazla hype olduğunu ekliyor. Bu hantal sorunların çözülmesinin ekonominin parasal akışını artıracağını ve böylece genel nüfusa pek çok yol açacağını sözlerine ekliyor.

Ripple’ın xRapid ürünü artık piyasada mevcut

Garlinghouse fiat sektöründeki sorunlara ve farklı alanlardaki değer transferini engelleyen detaylara değiniyor ve şunları söylüyor:

Birçok büyük kurumun yetkilileri ile görüştüm ve elde ettiğimiz istatistikler çarpıcı. Değer aktarımının, %6’ya varan bazen de %11’e yükselen bir oranla şaşırtıcı bir şekilde yavaş olduğunu bulduk. İşlemler, bankacılık sektöründe kapana kısılmış olan 10 trilyon dolarlık bir astronomik alıntıdan da kaynaklanıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin