Ripple bu defa kelime oyunları yapmakla suçlandı – işte ayrıntılar
Ripple bu defa kelime oyunları yapmakla suçlandı – işte ayrıntılar

Ripple bu defa kelime oyunları yapmakla suçlandı – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple Labs, fintech devi Tetragon Financial Group’un davasından kaçmaya çalıştığı için mahkemede “kelime oyunları” yapmakla suçlanıyor.

Ripple ne ile suçlandı?

Law360, büyük bir Ripple yatırımcısı olan Tetragon Financial Group’un Ripple Labs’ı “kelime oyunları” yaparak şirketin blockchain devine karşı açtığı davayı reddetmeye çalışmakla suçladığını bildirdi.

Tetragon, Ripple’ı hissedarların anlaşmasını yanlış yorumlamakla suçluyor

Tetragon’un avukatı Holwell Shuster & Goldberg LLP’den Michael S. Shuster, Delaware Mahkemesinden Başbakan Yardımcısı Morgan T. Zurn’e Ripple Labs temsilcilerinin mahkemede “kelime oyunları” yaptığını ve hissedarlar anlaşmasının ifadelerini uygunsuz bir şekilde farklı yönlere çektiğini söyledi.

Tetragon, Ripple Labs’a 2019’un sonunda 180 milyon dolara yakın bir yatırım yapmıştı.

Yargıç, Tetragon’un yasal taleplerini kabul edecek mi?

Tetragon, Ripple Labs’a ödediği nakiti alana kadar mahkemeden kripto satışlarını veya fiat ödemelerini durdurmasını talep ederek Ripple’a karşı yasal bir dava açtı.

Dava, ABD Güvenlik ve Borsa komisyonunun Ripple’a XRP tokenlarının kayıtsız menkul kıymetleri sattığı iddiasıyla dava açmasının ardından başlatıldı.

Ocak ayında, mahkeme, Tetragon’un talebini yerine getirmeyi reddetti. Ancak şirketin XRP ticaretini tamamen yasaklamak yerine, Ripple’ın yerel tokenlerini alıp satarken “net sıfır” konumunu sürdürmesi gerektiğine karar verdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin