Ripple boğaları, yüzde 17'ye varan bir yükselişi mi hedefliyor?
Ripple boğaları, yüzde 17'ye varan bir yükselişi mi hedefliyor?

Ripple boğaları, yüzde 17’ye varan bir yükselişi mi hedefliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple (XRP) fiyat hareketi, boğaların piyasadaki hakimiyeti sürdürdüğünü ve satın alma baskısının yeniden canlandığını gösteriyor. 0,381 dolarlık engelin bir dönüşü ve ardından yükseliş momentumundaki artış, yatırımcılar için bir kazanç anlamına gelebilir. 0,340 dolar destek seviyesinin kırılması, yatırımcıların tokeni dip fiyatta biriktirmesine izin verebilir.

XRP fiyatı hareketi, geri dönen boğaların ve azalan düşüş eğiliminin belirtilerini gösteriyor. Bu gelişmeler hafta sonu merkezli olabilir ve yeni hafta başladığında geri alınabilirken, yatırımcıların dikkatli olması gerekiyor.

Ripple fiyatı momentumdan yoksun

Ripple fiyatı, son iki ayda 0,381 dolar direnç seviyelerini kabaca dört kez çevirmeye çalıştı ve her seferinde başarısız oldu. En son girişimle birlikte yukarıda belirtilen engeli aştı ve 0,38 dolardan eşit seviyelerin üzerinde duran likidite topladı.

Ancak momentum eksikliği, XRP fiyatının düşmesine neden oldu. Bununla birlikte, altcoin 0,381 dolara yakın işlem gördüğü için boğalar iyi bir mücadele veriyor gibi görünüyor.

XRP fiyatı 0,381 dolarlık engeli bir destek tabanına çevirmeyi başarırsa, yükseliş satın alma fırsatının sinyalini verecektir. Böyle bir gelişmeyi büyük olasılıkla %17 artışla 0,439 dolara kadar takip edecek.

XRP/USD 4-hour chart

İşler Ripple fiyatı için riske girerken, hafta sonu büyük olasılıkla çok fazla oynaklık göreceğiz. Bu nedenle, yatırımcıların fark edilebilir bir plan için Pazartesi gününü beklemeleri gerekiyor.

Bununla birlikte, XRP fiyatı 0,340 dolar destek seviyesinin altına düşerse, yatırımcıların yükselişe geçmesi için 0,287 ila 0,311 dolar talep bölgesinin yeniden test edilmesini beklemeleri gerekir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin