ripple blockchain agi
Ripple Blockchain ağı RippleNet İngiltere'de büyümeye devam ediyor

Ripple Blockchain ağı RippleNet İngiltere’de büyümeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birleşik Krallık merkezli döviz hizmetleri sağlayıcısı olan Moneynetint, Ripple Blockchain ağı RippleNet’i kullanarak merkezsiz ödemeler sistemine entegre oldu.

Londra’da kurumsal müşteriler için ödeme hizmetlerine odaklı çalışan Moneynetint, Salı günü San Francisco merkezli Blockchain endüstrisi devi Ripple ile işbirliğini açıkladı.

Sınır ötesi para transferleri ve döviz değişim hizmetleri sunan ödemeler platformu, Ripple ile entegrasyon aşamasını tamamladığını açıkladı. Ve şu anda Blockchain çözümünü başka yerlerdeki diğer RippleNet üyelerinden alınan ödemelerle tamamen devreye girdiği iletildi.

Ripple Blockchain ağı her geçen gün daha da büyüyor

RippleNet, dünya çapında bankalar, ödeme sağlayıcıları ve havale operatörleri de dahil olmak üzere 100’den fazla üyeye sahip olan Ripple’ın kurumsal Blockchain ağı.

Ripple’ın hesap yönetimi direktörü Nadeem Ladki, İngiltere’de bulunan şirketin İsrail’deki ödemeleri kolaylaştırabilmesi nedeniyle RippleNet’e eklenmesi konusunda övgü topladı.

Ladki konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Diğer yeni RippleNet üyeleri adına İsrailli Yeni Shekel’in ödemelerini kolaylaştırabilmeleri, genel ağın genişletilmesinde büyük bir adımdır. Ripple’ın Blockchain teknolojisinden yararlanan Moneynetint, artık müşterileri için FX dönüşüm oranlarını basitleştirip azaltarak gönderim hızını artıracak ve geçmişte ulaşılması çok zor veya maliyetli olacak yeni pazarlara hizmet sunabilecektir.

Moneynetint RippleNet ile küresel adaptasyonunu artırabilecek

RippleNet, şüphesiz Ripple’ın amiral gemisi ürünü. Bu da talep üzerine likidite, uçtan uca izleme ve Blockchain kullanarak sağladığı şeffaflık ile anında para transferi yapılmasını sağlıyor. Bir finans kurumu Kurumsal Blockchain ağının bir üyesi olduğunda bu sistem sayesinde 100’den fazla üyeden herhangi birine uluslararası para transferi gerçekleştirebiliyor.

Küresel bankacılık sistemi tarafından kullanılan geleneksel ödeme yolları (SWIFT), uluslararası nostro hesaplarının kullanımı da dahil olmak üzere, bir işlemdeki daha fazla katılımcıya bağlı olarak daha yüksek bir maliyetle para transferi gerçekleştirirken işlemin tamamlanması birkaç günü buluyor.

Moneynetint’in RippleNet üyeliği, kuruma yıllar sürebilecek uluslar arası bankacılık ilişkileri kurma noktasında büyük kolaylık sağlayacak.

Moneynetint CEO’su Yishay Trif’in görüşleri ise şu şekildeydi:

Daha önce aylar hatta yıllar süren finansal kurumlar arasındaki aracılık ve onay süreçleri artık önemli ölçüde azaldı.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin