Marcus Treacher:
Marcus Treacher: "Ripple, birbirine bağlı bir dünya yaratmaya odaklanıyor."

Marcus Treacher: “Ripple, birbirine bağlı bir dünya yaratmaya odaklanıyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple Küresel Stratejik Hesaplar Müdürü Marcus Treacher, geçtiğimiz günlerde Londra’da düzenlenen Blockchain Live etkinliğinde yer aldı. Treacher konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Ripple, birbirine bağlı bir dünya yaratmaya odaklanıyor.” Etkinlikte Treacher’ın yanı sıra Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin, BlockOne’un CTO’su Daniel Larimer ve Vanbex’in CEO’su Kevin Hobbs da konuşmacılar arasındaydı.

Etkinlik sırasında Treacher’a panel için seviye-1 ve seviye-2 ile ilgili görüşleri soruldu. Treacher, Inter Ledger Protokolü (ILP) hakkında ve Ripple’ın sınır ötesi ödemeler için nasıl fayda sağladığı konusunda konuştu. Ripple’ın sınır ötesi ödemelerdeki sorunları çözme ve şirketin şu anda olduğundan daha iyi bir konumda olmaya odaklandığı açıklandı.

Ripple, birbirine bağlı bir dünya düzeni için ne planlıyor?

Treacher, bu süreçte bir problemle karşılaştıklarını ve Blockchain’i, dünyaya yerleştiremediklerini ya da entegre edemediklerini söyledi. Bu durumun farkedildiği günden beri Ripple, onları (dünya ve Blockchain) nasıl birbirine bağlayacaklarına odaklanıyor. Şirket ayrıca Inter Ledger Protokolünü (ILP) bir çözüm olarak gördüklerini açıkladı.

Marcus şunları söyledi:

Interledger, gerçekten büyük hayranı olduğumuz ilginç bir model. Buradaki fikir, internetin tasarımını referans almak ve şifreli bir şekilde Blockchain altyapısını kullanarak yeniden yaratmak.

Marcus ayrıca, “bilgi adaları ve değer verileri” konusuna da açıklık getirdi:

Eğer değer veya kimlik için bir internet modeli yaratabilseydiniz, o zaman gerçekten bir şey elde ettiniz demektir. Çünkü açık bağlantı, mutlak bağlantıya izin veriyor. Seviye-1 ya da seviye-2’den endişelenmiyorum. Ripple, gerçekten birbirine bağlı bir dünya yaratmaya odaklandı.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin