Ripple bir menkul kıymet mi? SBI CEO'sundan açıklama geldi
Ripple bir menkul kıymet mi? SBI CEO'sundan açıklama geldi

Ripple bir menkul kıymet mi? SBI CEO’sundan açıklama geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SBI Holdings Inc.’in Başkanı ve CEO’su Yoshitaka Kitao, Ripple (XRP)’nin bir menkul kıymet olup olmadığı konusunda devam eden tartışmalarla ilgili görüşlerini sundu.

Kitao: “Ripple (XRP) bir menkul kıymet değildir.”

Kitao’ya göre XRP bir menkul kıymet değil ve Japonya’nın FSA’sının (Finansal Hizmetler Ajansı) bu kategoriden Ripple’ı çoktan temizledi. Kitao, Ripple’ın SEC tarafından açılan herhangi bir davaya itiraz etmede başarılı olacağı konusunda da iyimser. Ayrıca SBI Holdings, Asya’ya genişlerken Ripple’ın daimi bir ortağı olmaya devam edecek.

Kitao’nun XRP ile ilgili ifadesi şöyle:

Japonya FSA, XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını zaten açıkça ortaya koydu. Ripple’ın ABD’deki son kararda galip geleceği konusunda iyimserim. SBI Holdings, Ripple için kararlı bir ortak olmaya devam ediyor ve Asya’da birlikte genişlemeyi dört gözle bekliyor.

Ripple davayı kazanabilecek mi?

Bugünün piyasa analizinde, Messari’nin kurucusu Ryan Selkis de Ripple aleyhine açılan davayla ilgili tartışmaya katıldı. Bay Selkis’e göre, ABD Hükümeti, vergi geliri yaratacak yerel bir şirketi yok etmeyecek.

Son sözlerinde Selkis, Ripple’ın iyi bir hukuk ekibine sahip olması nedeniyle davayı nihayetinde kazanacağı konusunda iyimserdi. Ek olarak, Ripple’ın kazanması, Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto düzenlemesini ileriye taşıyacak yeni emsaller oluşturacak.

en.ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin