Ripple balinaları hareketlendi: 120 milyon XRP taşındı! Fiyat ne durumda?
Ripple balinaları hareketlendi: 120 milyon XRP taşındı! Fiyat ne durumda?

Ripple balinası 2,6 milyar XRP’yi bilinmeyen iki cüzdana taşıdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir keskin gözlü Redditor, Ripple balinası tarafından transfer edilen XRP’nin büyük miktarlarını ortaya koydu. Bu işlemlerden en az ikisi bilinmeyen cüzdanları içeriyor.

Ripple balinası harekette: İşlemler kime ait?

u/ReactW0rld isimli kullanıcı, 200.000.000 XRP (yaklaşık 70 milyon dolar) ile başlayan bir dizi işlem gösteren bir ekran görüntüsü yayınladı. En son işlem 999.999.995 XRP’yi (yaklaşık 348 milyon doları) içeriyor. Kullanıcıya göre, ilk üç işlemin tümü şimdi aynı adrese gidiyor, şimdi toplamda 2,6 milyar XRP ya da başka bir deyişle, var olan toplam token miktarının %2.6’sı.

İşlemlerin çoğu bilinen Ripple cüzdanlarından kaynaklanıyor, bu yüzden büyük olasılıkla fonları taşıyarak şirkete yönlendirilebilir. Bununla birlikte, en büyük işlem iki bilinmeyen adrese sahip, bu yüzden bu cüzdanlara kimin sahip olduğunu asla bilemeyeceğiz. Başka bir kullanıcı yorumladığı gibi, Ripple Labs XRP tedarikinin %60’ını tutuyor ve her ay bir milyar dolar emanetten ayırıyor, daha sonra OTC’de ağdan faydalanacak taraflara satıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin