Ripple balinaları yeniden harekete geçti! XRP fiyatı nasıl etkilenecek?
Ripple balinaları yeniden harekete geçti! XRP fiyatı nasıl etkilenecek?

Ripple balinaları yeniden harekete geçti! XRP fiyatı nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi en büyük dijital varlıkların fiyatları kayda değer bir toparlanma kaydederken, Ripple’ın yerel tokeni XRP fiyatı geçen hafta fazla hareket etmedi. Bununla birlikte, kripto balinaları, son banka krizinden ve bunun kripto piyasası üzerindeki yansımalarından etkilenmemiş görünüyor.

Ripple balinası hareket halinde

WhaleAlert tarafından sağlanan verilere göre, kripto balinaları son 24 saat içinde birden fazla işlemde kripto borsaları üzerinden 916 milyon XRP taşıdı. İzleyici tarafından kaydedilen en büyük tek işlem, bilinmeyen cüzdanlar arasında 278 milyon XRP’yi (yaklaşık 100 milyon dolar) taşımak oldu.

WhaleAlert, Ripple olarak etiketlenen bir cüzdanın bilinmeyen bir cüzdana 200 milyon XRP (yaklaşık 72.7 milyon dolar) aktardığını bildirdi.

Bu arada balinalar, tokenleri boşaltmak için XRP’yi toplu olarak kripto borsalarına taşırken yakalandı. Veriler, 161 milyon XRP’nin (yaklaşık 60 milyon dolar) Bitstamp kripto borsasına taşındığını gösteriyor.

Veriler, bir balina adresinin 31.3 milyon XRP satın aldığını, diğer balinaların ise varlıklarını elden çıkarmak için harekete geçtiğini gösteriyor.

XRP fiyatı, son 7 gün içinde fazla hareket göstermedi. Ancak, XRP fiyatı son 24 saatte %2’den fazla arttı. Yazım sırasında ortalama 0,36 dolar fiyatla işlem görüyor. XRP’nin 24 saatlik işlem hacmi %6 düşüşle 1.4 milyar dolara geriledi.

XRP balina hareketleri, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un fonlarının Silicon Valley Bank’ta sıkışıp kaldığına dair söylentiler etrafında yaptığı açıklamanın ortasında geldi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin