20 milyondan fazla Ripple (XRP) taşındı! Satış baskısı yolda mı?
20 milyondan fazla Ripple (XRP) taşındı! Satış baskısı yolda mı?

Ripple balinaları uyandı! XRP’de milyonlarca dolarlık hamleler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto boğaları biraz yavaşlamış gibi görünüyor, ancak bu pazarın uykuya daldığı anlamına gelmiyor. Aslında, uzun süredir hareket etmemiş olan uyuyan kripto balinaları şimdi hayata geri dönüyor. En son Ripple balinaları oldukça büyük miktarda XRP’yi hareket ettirdi

Ripple balinaları 490 milyon XRP’yi taşıdı

Bu yazının yazıldığı sırada 131 milyon doların üzerinde yaklaşık 490 milyon XRP, bilinmeyen bir cüzdandan başka bilinmeyen bir cüzdana taşındı. İşlem, defterde 24 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleşti. İlginç bir şekilde, işlem ücreti sadece 0,01 XRP olarak gerçekleşti. Bunu sırasıyla, 13.915 milyon dolar ve 13.967 milyon dolar değerinde iki adet 49,8 milyon XRP ve 50,1 milyon XRP işlem izledi.

Diğer altcoin’lerin çoğunda olduğu gibi, XRP pazarı özellikle fiyat hareketliliği açısından çok geç kaldı. Aslında birçok altcoin, küçük yüzdelere rağmen kırmızı bölgeye kayma yaşadı.  Yine de XRP balinalarının uzun süreli uyku döneminden sonra tekrar ortaya çıkması, analistlere göre yeni bir şeyin ufukta olabileceğini düşündürüyor. Birincisi, kripto kışı birkaç ay önce sona erdikten sonra yaklaşmakta olan bir altcoin mevsimi hakkında birçok tahmin oldu. Bunun doğru olup olmadığı önümüzdeki aylarda görülecek.

Balina aktivitesi XRP’de işleri değiştirebilir mi?

Şu anda XRP’nin, toplam piyasa değeri 11,7 milyar dolar ve yaklaşık 0,27 dolar olan fiyatıyla 3. sırada. Günlük işlem hacmi 900 milyon dolar seviyesinde. Bu yazının yazıldığı sırada CoinMarketCap’taki verilere göre 24 saatlik XRP değişikliği, yaklaşık %2’lik bir artışı gösteriyor. Ancak, balina aktivitesinin işleri değiştirip değiştirmeyeğini saatler ilerledikçe göreceğiz.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin